Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Contact

Agentia Totem Turism
      Sc Iasair Express Srl

Adresa: IASI, Str. Costache Negri 60,
Bl. C1, 700070, Romania

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu turismului, noi, agentia Totem Turism (Sc Iasair Express SRL), am decis sa ne lansam si in vanzarea pe internet, pentru a va oferi acces larg la serviciile noastre, la o plaja bogata si variata de oferte si la cele mai accesibile preturi.

Ce ne caracterizeaza ?!!... Tarifele competitive, serviciile excelente, grija față de fiecare turist ....

Echipa noastra este formată din profesioniști ce dispun de experiența, cunoștințele și logistica necesare livrării pachetelor de vacanță.

Profesioniști, dar și creativi, membrii echipei noastre au o viziune ce pune accent pe cerințele și dorințele turistilor, oferind întotdeauna cele mai performante soluții la cel mai bun raport calitate-preț.

Strategia de piata este orientata spre personalizarea produselor si serviciilor in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientului.

Fiecare membru al companiei are o misiune clară, aceea de a oferi pachete de vacanță cat mai diversificate: sejururi All Inclusive, croaziere pe Mediterana sau in Caraibe, circuite turistice cu ghid in America de Sud ori Africa, city break-uri in Europa ori vacante la mare pentru familii.

Suntem accreditati IATA pentru emiterea biletelor de avion si avem parteneriate solide cu hoteluri locale si furnizori globali de profil astfel incat putem oferi cazari in orice punct de interes din Romania si din intreaga lume, servicii rent-a-car si asigurari de calatorie atat pentru turisti individuali sau oameni de afaceri, cat si pentru grupuri organizate sau corporatii.

Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o relatie de lunga durata de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari referitoare la oferta online, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pe care vom face tot posibilul sa le solutionam cu succes!