Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prelucrare Date Caracter Personal

Prelucrare Date Caracter Personal
Deoarece printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale, ne-am aliniat standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.
Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?
Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanta linistita si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucram aceste date?
SC IASAIR EXPRESS SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- pentru a ne asigura ca ai o vacanta linistita si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
- pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
- pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
- realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.
In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Contact si suport privind datele tale
Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre SC IASAIR EXPRESS SRL prin:
E-mail: office@booking.ro
Sediu: IASI, Str. Costache Negri 60
Pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@booking.ro.
Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC IASAIR EXPRESS SRL, puteti accesa site-ul booking.ro sectiunea Politica de confidentialitate.