Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JINENE HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Jinene se afla in orasul Sousse, in apropiere de plaja.

Facilitati hotel

Hotel Jinene 3* are 223 de camere situate în clădirea principală a hotelului, dotată cu lift. Există 3 baruri, un restaurant și o pizzerie, 3 piscine (o piscină în aer liber cu tobogane cu apă, piscină pentru copii și o piscină interioară cu apă dulce), un centru SPA ($), un mini club și loc de joacă pentru copii, 2 terenuri de tenis. Wi-Fi este disponibil în hol și în barul din hol.

Micul dejun, prânzul și cina all inclusive sunt servite în stil bufet în restaurantul principal Olive. Acolo oaspeții se pot bucura de diverse mese delicioase. Pizzeria este deschisă vara și oferă, de asemenea, gustări All Inclusive.

Există baruri All Inclusive în hol, lângă piscină și pe plajă.

 

Facilitati camere

Camerele sunt situate în clădirile hotelului dotate cu lift. Există 2 tipuri de camere: cameră standard, cameră cu vedere la mare. Acestea detin balcon mobilat (nu in toate camerele), aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar cu plata, cadă/ duș, articole de toaletă.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.