Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hammamet Garden Resort & Spa


Descriere



Localizare

Hotelul Hammamet Garden Resort & SPA se afla in sudul statiunii Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 103 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în zone publice și camere, serviciu de spălătorie cu plata, centru SPA cu plata, magazin de suveniruri, parcare, schimb valutar, restaurant principal, restaurant à la carte Le Jardin (cu plata, este necesară rezervare în avans), lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, bar american cu plata, piscina pentru copii, piscina interioară încălzită cu apă dulce, 2 piscine exterioare cu apă dulce, 2 tobogane cu apă.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, discoteca, sală de fitness, aerobic în apă, darts, teren de tenis, tenis de masa, minigolf, volei pe plajă.

Pentru copii hotelul ofera miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.

Facilitati plaja

Hotelul se afla la 500 m de plaja, plaja este privata cu nisip. Transferul de la hotel la plajă este gratuit. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room Service
Centru Spa & Wellness
Sporturi
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Camera pentru bagaje
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Babysitting
Recepție 24h