Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Tulip Taj Sultan


Descriere

Golden Tuplip Taj Sultan 5* este localizat pe plaja, la aproximativ 75 km distanta fata de aeroportul Carthage, la 41 de km fata de aeroportul Efidha si la 13 km de orasul Hammamet.

http://www.goldentulip.com/en/hotels/golden-tulip-taj-sultan

Localizare

Hotelul Golden Tulip Taj Sultan se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 96 km de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, room service cu plata, Wi-Fi – în zone publice și camere, săli de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de curățătorie chimică cu plata, parcare, schimb valutar, piscină mare în aer liber cu apă dulce, piscină interioară cu apă dulce.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic în apă, volei pe plajă, bocce, TIR cu arcul, teren de tenis, tenis de masa, minipicior, cursuri de master de gătit, sală de fitness, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie miniclub pentru copii de la 3 la 11 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon mobilat, Wifi, aer condiționat, seif, minibar cu plata, facilități pentru ceai/cafea, apă îmbuteliată (reumplută zilnic), TV, cadă/ duș, uscător de păr, halate de baie și papuci (la cerere), articole de toaletă (reumplute zilnic).

Facilitati plaja

Hotelul se afla pe plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room Service
Centru Spa & Wellness
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Bar
Lift
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Recepție 24h