Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESPLANADE CITY BEACH HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Esplanade City Beach Hotel se afla in statiunea Monastir din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 9,5 km de hotel.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în zonele publice, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, fotograf cu plata, magazin de suveniruri, schimb valutar, restaurant principal, lobby bar, lounge bar cu plata, cafenea cu plata, piscina exterioara cu apa dulce cu 4 tobogane cu apa pentru copii, piscina pentru copii cu 3 tobogane cu apă.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic și aerobic în apă, polo pe apă, aerobic pe pas, darts, bocce.

Pentru copii hotelul ofera miniclub pentru copii 4-12 ani, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata (nu in toate camerele), aer condiționat, seif, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.

Facilitati plaja

Hotelul se afla la 100 m de plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile, saltelele sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.