Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EL MOURADI CAP MAHDIA


Descriere



Localizare

Hotelul El Mouradi Cap Mahdia se afla in orasul Mahdia din Tunisia. Aeroportul International Monastir se afla la 45 km de hotel.

 

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în lobby și lobby bar, centru SPA cu plata, seif la recepție cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii

Activitatile de agrement ale hotelului sunt animație, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, polo pe apă,  6 terenuri de tenis dure (proiectorcu plata), minigolf.

Hotelul pune la dispozitie copiilor miniclub pentru copii 5-12 ani, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, minibar (cu plata, la cerere), TV, canale prin satelit, cadă/ duș, săpun.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.