Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Novostar Sol Azur Beach Congres


Descriere



Localizare

Hotelul Novostar Sol Azur Beach Congress este situat la 30 de minute de mers pe jos de vechea Medina și de centrul istoric al orașului Hammamet; În apropierea hotelului se află magazine de suveniruri, magazine, o farmacie, baruri și restaurante, boutique de cosmetice naturale.

 

Distante:

 

Monastir – 115 km

 

Medina veche – 2 km


.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, ATM, schimb valutar, recepție 24/7, magazin de suveniruri, curățătorie chimică cu plata, seif în camera, lifturi, Wi-Fi gratuit în camere, hol, lobby bar și pe plajă, bar din receptie, bar pe plajă, bar la piscina, bar de zi, restaurantul principal – buffet, bar american cu plata, plaja privata, umbrele de soare, șezlonguri, saltele, piscina exterioara cu zona pentru copii, piscina interioara incalzita in Novostar Bel Azur (inchisa de la 01.06 la 30.09), fouta de plajă (prosop special conceput tunisian) – gratuit, cu depozit.

Activitatile de agrement ale hotelului sunt program de animație de zi și de noapte pentru adulți și copii în Novostar Bel Azur Thalassa & Bungalows, piscina acvatonica cu apa de mare in centrul Thalasso cu plata, sala de fitness în centrul de thalasso cu plata, minigolf, loc de joaca multifunctional (baschet, fotbal, handbal), teren de tenis (echipamentul este disponibil cu un depozit), tenis de masa, aerobic/ aerobic pe apă, zumba.

Hotelul pune la dispozitie copiilor uscător de rufe (la cerere, disponibil cu un depozit, pătuțuri pentru copii sub 4 ani (la cerere), loc de joacă pentru copii, o trambulină, miniclub pentru copii 4-12 ani cu animație – zilnic.

 

 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV LCD cu port USB, Wifi, televiziune prin satelit, minifrigider, fierbător electric și set de ceai, seif, birou, cadă/duș, balcon (nu toate camerele au balcoane), articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.