Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: in Costa Adeje, cu acces direct la Playa Fanabe, pana la Aeroprtul Tenerife Sud sunt doar 17 km.


FACILITATI HOTEL: renovat in 2016, hotelul dispune de: receptie 24 ore, Bar Galeria, terasa, Sala de TV, magazin, sali de evenimente, restaurant La Cupula, Restaurant Solandra, Bar Tiffany, club de dans, biliard, sala de fitness, teren de tennis, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, coafor, Restaurant La Cascada, piscine, jacuzzi, piscina pentru copii, ascensor catre plaja, teren de golf, centru SPA/ Wellness, solar, inchiriere masini, parcare, exchange.


FACILITATI CAMERE: Double Comfort - sunt elegante si spatioase, echipate cu: telefon, minibar (contra-cost), TV LCD orin satelit cu canale de muzica, seif, aer conditionat, room service 24 ore, baie cu cada si dus, set pentru ceai si cafea, conexiune la internet wireless.
Double Comfort Garden View - au vedere la gradina sau la piscina.
Junior suite si suitele - au living cu canapea, separat de dormitor.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie