Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurora Oriental Resort


Descriere



Localizare

Aurora Oriental Resort are vedere la Insula Tiran și se află la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina de Golful Naama. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este situat la 11 km de proprietate. Complexul se află în fața mallului si centrului de divertisment La Strada din zona Nabq.

Cele mai populare atracții din zona sunt reprezentate de: La Strada Mall si Hard Rock Cafe Nabq Bay (200 m), Nabq Bay (1,4 km), Porto Sharm (2,4 km), Pataya Beach Club (8,7 km), SOHO Square Sharm El Sheikh (9,9 km), Formula 1 Ghibli (16,2 km), Sinai Grand Casino (16,7 km), Space Sharm (17,5 km).

Facilitati hotel

Acest hotel se află situat pe malul mării și oferă camere spațioase și moderne, cu vedere la Marea Roșie sau la piscină. Restaurantul cu tematică mediteraneană oferă mic dejun tip bufet, zone de relaxare confortabile si un sistem de iluminat discret. Complexul dispune de urmatoarele servicii si facilitati, precum: acces imediat la plajă, terasă la soare, zonă de plajă privată, grădină, piscina in aer liber, 3 restaurante (dintre care 2 a la carte- contra cost), bar, snack bar, internet Wi-Fi (contra cost), parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare), serviciu de concierge, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, transfer de la/ la aeroport (cost suplimentar), aer condiţionat, încălzire, seif, lift, room service, medic (disponibil, la cerere), personal multilingv (engleza standard, franceza, germana, araba, rusa, italiana).

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere spatioase, confortabile si luminoase, modern mobilate si amenajate si includ aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (contra cost), seif (în camera, la receptie gratuit), balcon sau terasa cu vedere la Marea Roșie, la Insula Tiran sau la piscină, room service nonstop, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, ventilator, menajul in camere si schimbatul asternuturilor se face zilnic.

Facilitati camere

In cadrul complexului, oaspetii au la dispozitie pentru relaxare si divertisment, urmatoarele: sala fitness, piscina in aer liber, aerobic, aqua aerobic, darts, volei pe plaja, mini-fotbal, polo, tenis de masa, discoteca, programe de divertisment (zilnic), teren de tenis (seara, contra cost)- gratuit, iar contra cost- jacuzzi, sauna, baie cu aburi, masaj, centru spa si wellness, biliard, închiriere echipament sportiv, squash, sporturi acvatice, cursuri scuba diving.

Facilitati pentru copii

Oaspetii cei mici beneficiaza de urmatoarele: piscina (sectiune în piscina principala), teren de joaca, meniu pentru copii, mini-club (de la 4 - 11 ani), baby-sitter (contra cost), patut pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.