Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Hotel & Apartments


Descriere

Hotelul Alexandra se afla la numai 80 de metri de plaja Kamari, are o piscina inconjurata de o terasa pavata cu piatra, dotata cu sezlonguri si umbrele.

Localizare

Alexandra Hotel & Apartments este situat la doar 10 minute de plaja Kamari, faimoasa plajă cu nisip negru din Santorini și centrul orașului Kamari. Un hotel deținut și administrat de o familie, la doar 10 minute de mers pe jos de Kamari și la 5 minute de mers pe jos de renumita plajă cu nisip negru din Kamari. Situat convenabil lângă aeroport și centrul orașului Kamari. 

 

Facilitati camere

Hotelul ofera o piscină mare și zonă de odihnă, Hotelul Alexandra este o oază pentru vizitatorii cărora le place să se relaxeze. Cu împrejurimile sale bine îngrijite și plăcute, o piscină mare în aer liber înconjurată de o terasă pavată cu piatră, cu șezlonguri și umbrele de iarbă, Hotelul Alexandra oferă un mediu liniștit pentru vacanța dumneavoastră, în cuplu sau în familie. Barul în aer liber servește băuturi, cocktail-uri și gustări delicioase care pot fi savurate la fața locului, pe balcon sau în zona piscinei. Împrejurimile frumoase pline de flori se adaugă mediului calm și pot fi un paradis de joacă pentru copii.

Facilitati camere

Toate unităţile se deschid spre un balcon mobilat sau spre un patio cu vedere la grădină, piscină sau Marea Egee. Fiecare include TV prin satelit şi frigider. Unele spaţii de cazare sunt în sistem self-catering.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.