Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fanar Hotel and Residences - Hawana


Descriere

LOCALIZARE

Fanar Hotel and Residence este situat in Hawana, Salalah; pe plaja. Localizat de-a lungul Oceanului Indian, la doar 18,7km de Wadi Ain Sahalnoot si la aproape 21km de Museum of the Frankincense Land. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la aproximativ 20km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 3 restaurante si 3 baruri.
Hotelul ofera 3 zone private de plaja cu sezlonguri si umbrele de soare
Hotelul ofera 3 piscine exterioare, o piscina pentru copii, 2 jacuzzi exterioare.
La hotel exista si un parc acvatic - Hawana Aqua Park are o suprafata de 65000m2 si este un parc acvatic pentru toate varstele cu loc de joaca pentru copii
Bucura-te de Spa-ul de la hotel, acesta ofera o varietate mare de masaje si tratamente de relaxare si infrumusetare, sauna si jacuzzi exterior.
La acest hotel exista diferite activitati sportive si de relaxare cum ar fi: teren de tenis,tenis de masa, volei pe plaja, fotbal pe plaja, yoga, inchirieri de biciclete, sala de fitness complet echipata.
Te poti bucura si de o multitudine de sporturi acvatice cum ar fi: parasiling, canoe, paddling, bananaboat, jet ski.
Exista un club pentru copii, Simba Kids Club pentru copii sub 12 ani si Junior Club pentru copii intre 12 - 14ani. La aceste cluburi copii benficiaza de un spatiu de joaca unde desfasoara ateliere, jocuri si activitati distractive si educative. Mini Zoo
Acest hotel ofera si cateva sali de conferinte sau evenimente: El Gouna cu suprafata de 142m2, Makadi cu suprafata de 50m2 si un amfiteatru cu capacitate maxima de 200 de persoane.
La aceasta locatie exista parcare.

RESTAURANT

Hotelul ofera 3 restaurante si 3 baruri cu specific local sau international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Al Souk - Este un restaurant cu servire tip bufet sau a la carte, care combina aromele internationale cu cele locale. Acesta are bufet special pentru copii. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 7:00am si 10:00pm.
Aubergine - Restaurant cu specific mediteranean cu fructe de mare proaspete. Acesta este deschis intre orele 7:00am - 10:30am pentru micul dejun, 6:30pm - 10:30pm.
Breakers - Restaurantul de pe plaja serveste mancaruri cu specific local, brazilian, mexican si indian. Acesta este deschis pentru micul dejun de la 7:00am - 10:30am, pentru pranz de la 12:30pm - 3:00pm, pentru cina cina de la 6:30pm - 10:00pm
Pool Bar - Localizat la infinity pool, barul pune la dispozitie o varietate larga de bauturi calde sau reci, fresh-uri de fructe si este deschis intre orele 10:00am - 11:30pm.
Sandbar Beach Bar - Bucura-te de confortul si frumusetea plajei alaturi de o bautura racoritoare. Alege din gama larga de bauturi de la barul de pe plaja. Acesta este deschis intre orele 10:00am - 11:30pm.
Horizon Rooftop Bar - La barul de pe acoperisul hotelului poti admira privelistea din Salalah. Exista o varietate mare de bauturi la acest bar si este deschis intre orele 6:00pm - 11:30pm.

CAMERE

Hotelul a fost proiectat de renumitul arhitect italian Sandro Serapioni, combinand aroma internationala de design cu caldura arhitecturala din sudul Omanului. Exista 577 de camere si apartamente, toate proiectate pentru confort si lux.
Toate camerele dispun de: balcon/terasa, televizor, WiFi, minibar, uscator de par, halate si papuci, seif, serviciu de calcat, aparat pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, covoras pentru rugaciuni (la cerere).

Deluxe Room - Este o camera de 40m2 cu un design luxos completat perfect de lemnul sculptat cu motive traditionale. Aceasta camera are vedere la lagunele din Hawaba, munti sau la piscina si are in dotare un pat king size sau 2 paturi twin. Capacitatea maxima a camerei este de 2 adulti si un copil.
Deluxe Ocean View Room - Cu o priveliste panoramica spre Oceanul Indian, aceasta camera este perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se bucure de frumusetea locului. Camera are o suprafata de 40m2 si vine dotata cu o sofa bed, un pat king size sau cu doua paturi twin si are o capacitate maxima de 2 adulti si un copil.
Family Room - Aceasta camera are un spatiu potrivit atat pentru famili cat si pentru cei care calatoresc cu scopul afacerilor. Camera de 48m2 ofera un living spatios si un dormitorr cu un pat king size. Capacitatea maxima a acestei camere este de 2 adulti si un copil.
Ocean View Jacuzzi Suites - Aceasta suita de 90m2 vine echipata cu jacuzzi privat, un living spatios si un dormitor cu un pat king size. Camera are priveliste la ocean sau la munti, iar capacitatea maxima a acestei suite este de 2 adulti si 2 copii.
Famar Deluxe Suites - Este o suita spatioasa de 90m2 cu un design luxos, cu accente de lemn sculptat cu motive traditionale. Aceasta are priveliste la ocean sau la munti si are o capacitate maxima de 3 adulti si un copil sau 2 adulti si 2 copii.
Marina Suites - Suita de 90m2 vine echipata cu un pat king size, o sofa bed si zona de living separata.Aceasta camera cu design luxos are o capacitate maxima de 3 adulti si un copil sau 2 adulti si 2 copii.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.



ATENTIE!!!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAXIM 14 zile NU au nevoie de viza de intrare!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAI MULT DE 14 zile ( APLICABIL DOAR PENTRU SEJURURILE DE 14 NOPTI ) au nevoie de viza de intrare, obtinuta inainte de plecare, indiferent de scopul calatoriei, daca detin pasapoarte simple/simple electronice, cu o valabilitate de minim 6 luni de la momentul intrarii in acest stat.
Viza este valabila 30 zile de la momentul emiterii si se obtine pe cont propriu!
Taxa de viza este de aproximativ 50 euro/persoana si se achita online cu cardul in momentul aplicarii pentru viza!
Cetatenii romani pot aplica pentru viza online, accesand linkul https://evisa.rop.gov.om .
Detalii privind aplicatia de viza: TIPUL DE VIZA selectat - 26B Tourist Visit Visa.
Documente necesare de incarcat in aplicatia de viza:
- Copie pasaport - poate fi in format PDF, JPEG, PNG;
- Poza tip pasaport - in format JPEG ( dimensiunea de maximum 512 KB ) cu urmatoarele specificatii: facuta in ultimele 6 luni, poza frontala pe fundal alb, fara accesorii precum palarie, sapca, esarfa, ochelari.





**Regim de masa ALL INCLUSIVE 2022

Masa va fi servita dupa urmatorul orar:
Mic dejun: se va servi masa de la restaurantul Al Souk intre orele 7:00 - 10:30 (bufet),
Mic dejun: se va servi masa de la restaurantul Aubergine intre orele 7:30 - 10:30 (bufet),
Gustarile se servesc de la ora 10:30 pana la ora 11:00 la restaurantul Al Souk,
Pranzul este de tip bufet si se serveste de la ora 12:30 pana la ora 15:00 la restaurantul Al Souk,
Cina este de tip bufet si se serveste de la ora 18:30 pana la ora 22:00 la restaurantul Al Souk.

Specificul preparatelor se modifica pe parcursul saptamanii dupa cum urmeaza

RESTAURANTUL AL SOUK
Luni: Preparate cu specific international
Marti: Preparate cu specific italienesc
Miercuri: Preparate cu specific oriental
Joi: Preparate din peste sau fructe de mare
Vineri: Preparate cu specific international
Sambata: Preparate cu specific international
Duminica: Preparate cu specific international si indian

RESTAURANTUL AUBERGINE
Luni: Preparate cu specific frantuzesc
Marti: Preparate cu specific frantuzesc
Miercuri: Inchis
Joi: BBQ
Vineri: BBQ
Sambata: Preparate din peste sau fructe de mare
Duminica: Preparate din peste sau fructe de mare

*In conformitate cu restrictiile legale din Oman, alcoolul va fi servit in urmatoarele ore: de sambata pana joi de la ora 12:00 pana la ora 15:00 si de la ora 18:00 pana la ora 23:00, vineri de la ora 14:00 pana la ora 23:00.

Bauturile se servesc la pahar.

Barurile functioneaza dupa urmatorul program:
Cocos bar (on the Pool): 10:00-23:30
Breakers (on ocean beach): 12:30 -15:00 (bufet: snack-uri si fructe)
Ivory Lounge (in the lobby): (ceaiuri si cafele) 11:00- 18:00, (produse de patisserie de la: 15:00-18:00)
Sand Bar3: 10:00-17:00
Club House: 11:00-17:00 (bauturi) doar oaspeti premium

Tipuri de bauturi care pot fi servite la barurile hotelului:
Vin alb sau rosu: Amaden (USA)
Bere: Colt 45 (USA)
Gin: Lordson
Whisky: Original Choice
Vodka: Ruskov
Dark rum: Old monk
Bauturi racoritoatre non-alcoolice: Pepsi, Diet Pepsi, 7up, Mirinda, Mountain Dew, Ginger Ale,Tonic Water, Soda.
Bauturi non-alcoolice calde: Americano, Espresso, Cappuccino/ Cafe Latte.Tea (English Breakfast, Earl Grey, Green Peppermint)
Mock tails: Summer Cooler, Cinderella, Orange Fizz, Shirley TempleOrange, Pineapple, Apple.
Cocktails: Screwdriver, Blue Hawaiian, Moscow Mule, Gin Fizz, Cuba Libre, Blue Lagoon, Whisky Sour, Sex on the Beach.

THE PREMIUM PACKAGE

Serviciul premium exclusiv de bun venit pentru oaspetii Fanar.
Camere cu vedere la ocean.
Apus romantic cu vin spumant.
VIP- Cos cu fructi si ciocolata de casa
VIP Zona de plaja premium cu serviciu de majordom si bufet de aperitive
VIP Cina a la carte numai pentru oaspetii Fanar Premium in restaurantul Aubergine.
Sunset cocktail se prelungeste cu diferite bauturi de marca in fiecare seara intre orele 18:30 - 23:30 la barul Horizon.
Wi - fi premium gratuit.
Prosoape pentr plaja premium.
Mini bar. ( Bauturi racoritoare + bere )
Facilitati si produse VIP la baie.
Cina romantica pe plaja.
Serviciu de rezervare prioritara pentru masa la restaurant.
Bauturi alcoolice de marca gratuite oferite de baruri in fiecare zi.
50 % reducere tratamentele SPA . Un mic cadou pentru amintirile grozave din Fanar Hotel & Residences



***ALL-INCLUSIVE FANAR 22.03.23 pana la 22.04.23***


Mic Dejun: Tip bufet la restaurantele Al Souk, Sindbad si Saffron (Rotana Hotel).

Pranz: Tip bufet la restaurantul Al Souk / Pranz usor tip bufet la restaurantul Breakers / Bufet la restaurantul Saffron Rotana Hotel

Bauturi: Sandbar 1 si 2 vor fi deschise la Queen Shiba & Sport beach si va servi bauturi racoritoare. Sandbar 3 de la Ocean Beach, ora 10:00. pana la 5:00 pm Apa si bauturi racoritoare.
(Bauturile alcoolice vor fi servite la Breakers si Zanzi-Bar (de la 12:00 la 15:00 si de la 06:00pm pana la 11:30 pm. Vineri de la 02:00 p.m. pana la 11:30 pm) Toate bauturile vor fi servite la pahar.

Cina: tip bufet la Al Souk (nu este necesara rezervare). / Cina tip bufet la Saffron Rotana Hotel (rezervare prealabila necesara prin KIOSK)./ Meniu Fix la Breakers (rezervare prealabila este necesara prin KIOSK)./Meniu a la carte sau fix la As Sammak (rezervarea prealabila este obligatorie si contra cost, locuri limitate) Cina tip bufet la Al Souk (nu este necesara rezervare)

Alcool servit conform pachetului all-inclusive: Vineri intre orele 14:00 - 23:30, in alte zile intre orele 12:00 - 15:00 si 18:00 - 23:30 Numai in zonele desemnate

Beneficii Aditionale: - Rezervarile la restaurantul a la carte sunt nelimitate, in functie de disponibilitate
- Aparat pentru espresso in camera.


***PREMIUM PACKAGE FANAR
22.03.23 pana la 10.05.23***


Mic Dejun: Mic dejun la Club House/ Club Rotana. Mic dejun tip bufet la Al Souk. Mic dejun tip bufet la Sindbad. Mic dejun tip bufet la Saffron (Rotana)

Pranz: Pranz usor la Club house /Club Rotana. Pranz tip bufet Al Souk. Pranz tip bufet Saffron (Rotana hotel). Pranz usor tip bufet Breakers restaurant.

Bauturi: Sandbar 1 si 2 vor fi deschise la Queen Shiba & Sport beach si va servi bauturi racoritoare. Sandbar 3 de la Ocean Beach, ora 10:00. pana la 5:00 pm Apa si bauturi racoritoare.
(Bauturile alcoolice vor fi servite la Breakers si Zanzi-Bar (de la 12:00 la 15:00 si de la 06:00pm pana la 11:30 pm. Vineri de la 02:00 p.m. pana la 11:30 pm) Toate bauturile vor fi servite la pahar.

Cina: Meniu Fix Club House/Club Rotana. Cina tip bufet Al Souk (nu este necesara rezervare). Meniu Fix la Breakers (rezervare prealabila este necesara prin KIOSK). A la carte sau meniu fix la As Sammak (se prefera rezervare in prealabil)

Special Dinner Events - Cina pe plaja in fata restaurantului Breakers, o data pe saptamana.

Alcool servit conform pachetului all-inclusive: Vineri intre orele 14:00 - 23:30, in alte zile intre orele 12:00 - 15:00 si 18:00 - 23:30 Numai in zonele desemnate

Beneficii Aditionale:
Acces la Fanar club house/Club rotana
Serviciu premium de bauturi in zonele desemnate permise
Wi-Fi premium de mare viteza in intreagul resort.
Reducere de 25 % la tratamentele spa la The Spa pe toata perioada sejurului.
Facilitati VIP si sticla de vin la sosire. *Reumplere zilnica a minibarului (beri si bauturi racoritoare)
Maxi bar in camera si ciocolata de casa.
Serviciu de turndown.


***ALL-INCLUSIVE FANAR 23.04.23 pana la 31.05.23 /01.09.23 pana la 30.09.23***


Mic Dejun: Tip bufet la restaurantele Al Souk, Sindbad si Saffron.

Pranz: Tip bufet la restaurantul Al Souk / Pranz usor tip bufet la restaurantul Breakers / Bufet la restaurantul Saffron Rotana Hotel
Bauturi usoare si bauturi alcoolice standard

Gustari: Pizza Man Service de la 16 la 17 la Ocean Beach. Gozleme Service at Queen Shiba Beach de la 11:00 la 17:00. Serviciu de patiserie si fructe la Ivory Lounge de la 15:00 la 18:00.

Cina: Tip bufet la restaurantul Al Souk / Cina tip bufet la restaurantul Saffron Rotana Hotel (Este necesara rezervarea in prealabil) sau Meniu fix la Breakers (rezervarea in prealabil este necesara prin KIOSK). Meniu fix la restaurantul de pe plaja Rotana Hotel (Rezervarea in prealabil este necesara prin KIOSK).

Alcool servit conform pachetului all-inclusive: Vineri intre orele14:00 - 23:30, in alte zile, de la 12:00 la 15:00 si de la 18:00 la 23:30

Beneficii Aditionale - Aparat pentru espresso in camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie