Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alila Hinu Bay Salalah Mirbat


Descriere

LOCALIZARE

Alila Hinu Bay Salalah Mirbat este situat in orasul Mirbat la doar 1 minut de mers pe jos fata de plaja. Localizat la doar 11,4km de Mirbat Castel si la aproape 46km de Sumhuram Arheological Gallery. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la aproximativ 90km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 2 restaurante si 2 baruri.
Hotelul este situat la aproape 1 minut de mers pana la plaja.
Hotelul ofera o piscina infinity pentru adulti si o piscina pentru adulti si copii.
Bucura-te de spa-ul hotelului care ofera o varietate mare de masaje si tratamente de relaxare.
Alila Hinu Bay Salalah Mirbat pune la dispozitie un Kids Club unde sunt organizate activitati distractive si educative pentru copii.
Acest hotel ofera sali pentru conferinte sau evenimente. Acestea sunt: Meeting 1&2 cu capacitate maxima de 300 de persoane, Meeting 1 cu capacitate maxima de 150 de persoane, Meeting 2 cu capacitate maxima de 150 de persoane, Boardroom 1 cu capacitate maxima de 16 de persoane, Boardroom 2 cu capacitate maxima de 14 de persoane, Boardroom 3 cu capacitate maxima de 14 de persoane.

RESTAURANT

Hotelul ofera 2 restaurante si 2 baruri cu specific local sau international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Sea Salt - Acest restaurant ofera preparate inspirate din bucataria asiatica. Este deschis intre orele 12:30 - 15:00 si 19:00-23:00.
The Orchard - La acest restaurant te poti conecta cu natura savurand preparate cu specific mediteranean. Deschis intre orele 7:00- 11:00 si 19:00-23:00.
Lobby Lounge - La acest bar te poti bucura de gustarile si delicatesele din Oriental Mijlociu. Deschis intre orele 11am - 6 pm.
Oasis Pool Bar - La acest bar te poti bucura de o selectie de gustari, salate si racoritoare.

CAMERE

Alila Hinu Bay Salalah Mirbat ofera o fuziune contemporana a traditiilor arhitecturii locale cu sensibilitatea estetica moderna. Expresia suprema a stilului contemporan se poate vedea in cele 112 camere si vile. Camerele sunt proiectate atent pentru a construii comfortul cautat. Vederile panoramice ale gradinii luxuriante si ale peisajului si ale marii te vor bucura la oricare dintre tipurile de camera. Toate camerele dispun de: terasa, aer conditionat, minibar, uscator de par, seviciu de calcat, aparat pentru prepararea cafelei, seif

1 King Terrace - Este o camera spatioasa cu aspect elegant care ofera o suprafata de 60m2.
2 Twin Terrace - Este o camera spatioasa cu aspect elegant care ofera o suprafata de 60m2.
1 King Terrace Laguna View - Bucurati-va de vedere la laguna de pe terasa privata a acestei camere care are suprafata de 60m2.
2 Twin Terrace Laguna View - Bucurati-va de vedere la laguna de pe terasa privata a acestei camere care are suprafata de 60m2.
1 King Terrace with Sea View - Bucurati-va de peisajul oferit de Marea Arabiei de pe terasa privata a acestei camere care are suprafata de 60m2.
2 Twin Terrace with Sea View - Bucurati-va de peisajul oferit de Marea Arabiei de pe terasa privata a acestei camere care are suprafata de 60m2.
1 King Pool Villa - Aceasta vila cu suprafata de 166m2 ofera acces direct la plaja. Te poti bucura de liniste pe terasa sau sa inoti in piscina privata.
2 Twin Pool Villa - Aceasta vila cu suprafata de 166m2 ofera acces direct la plaja. Te poti bucura de liniste pe terasa sau sa inoti in piscina privata.
1 King Pool Villa Deluxe - Aceasta vila cu suprafata de 175m2 pune la dispozitie o piscina privata si are acces direct la plaja.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

ATENTIE!!!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAXIM 14 zile NU au nevoie de viza de intrare!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAI MULT DE 14 zile ( APLICABIL DOAR PENTRU SEJURURILE DE 14 NOPTI ) au nevoie de viza de intrare, obtinuta inainte de plecare, indiferent de scopul calatoriei, daca detin pasapoarte simple/simple electronice, cu o valabilitate de minim 6 luni de la momentul intrarii in acest stat.
Viza este valabila 30 zile de la momentul emiterii si se obtine pe cont propriu!
Taxa de viza este de aproximativ 50 euro/persoana si se achita online cu cardul in momentul aplicarii pentru viza!
Cetatenii romani pot aplica pentru viza online, accesand linkul https://evisa.rop.gov.om .
Detalii privind aplicatia de viza: TIPUL DE VIZA selectat - 26B Tourist Visit Visa.
Documente necesare de incarcat in aplicatia de viza:
- Copie pasaport - poate fi in format PDF, JPEG, PNG;
- Poza tip pasaport - in format JPEG ( dimensiunea de maximum 512 KB ) cu urmatoarele specificatii: facuta in ultimele 6 luni, poza frontala pe fundal alb, fara accesorii precum palarie, sapca, esarfa, ochelari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie