Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fishermen's Harbour Urban Resort


Descriere

Fishermens Harbour Urban Resort - SHA Extra Plus este situat la sud de centrul plin de viață al orașului Patong si oferă camere moderne, cu acces gratuit la WiFi. Oaspeții pot inota in piscina in aer liber si se pot răsfăta cu un tratament la spa.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de relaxare cu canapea și balcon privat. Sunt disponibile facilități pentru prepararea de ceai/cafea, o cutie de valori si un minibar. Baia privată are cadă sau dus, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Copiii pot lua parte la activitățile de la clubul copiilor, iar la centrul de fitness, oaspetii se pot mentine in formă. Hotelul are o recepție deschisă nonstop, un serviciu de transfer gratuit și săli de conferinte. Parcarea este disponibilă gratuit.

Restaurantul servește o varietate de preparate internaționale și locale. Este disponibil si room service. La cațiva pași se găsesc restaurante, baruri și piețe locale.

Fishermens Harbour Urban Resort - SHA Extra Plus este la 1,4 km de centrul comercial Jungceylon și la 1,5 km de viața de noapte din Bangla Road. Plaja Patong este la 10 minute de mers pe jos, iar Aeroportul Internațional Phuket se află la aproximativ 50 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie