Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DEEVANA PATONG RESORT AND SPA


Descriere

Descriere hotel: un hotel situat in imediata apropiere a strazii Bangla Road, centrul distractiei din Patong, dar in acelasi timp o oaza de relaxare cu gradini tropicale pentru cei in cautarea unei vacante linistite.



Localizare: Hotelul Deevana Patong Resort & Spa este localizat in partea de sud vest a insulei Phuket, la 800 m de plaja Patong, principala plaja a insulei, la 40 km de aeroport, intr-o zona animata cu magazine, restaurante, baruri etc.


Camere: 235 camere decorate in stil thailandez modern cu: balcon cu vedere la gradina, Wi-fi (gratuit), TV cu canale prin satelit, aer conditionat, frigider, seif, baie spatioasa cu dus, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai/cafea, telefon, 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin. Camerele superior au o suprafata de 27 mp si au vedere spre gradina


Facilitati : 2 piscine in aer liber (pentru aduti si copii), jacuzzi, 2 restaurante, bar la piscina, Wi-fi gratuit, sala de conferinte, parcare, aer conditionat. Restaurantul Dalah serveste mic dejun tip bufet precum si o gama variata de mancaruri specific thailandeze si internationale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.