Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofitel Mauritius L'Impérial Resort & Spa


Descriere

Situat intr-o grădină tropicală mare cu vedere la Oceanul Indian, la 4 km de Flic en Flac, acest hotel luxos este un paradis in insulele Mauritius, cu o plajă cu nisip inconjurată de palmieri.

Cu o arhitectură in stil asiatic, toate camerele si suitele complexului Sofitel L'Imperial au TV cu ecran plat, baie in plan deschis si vedere la mare. Unele unităti oferă o terasă privată, perfectă pentru a admira asfintitul.

Complexul L'Imperial include cateva restaurante gourmet care servesc preparate din bucătăria franceză cu influente internationale. Oaspetii se pot bucura de cine la lumina lumanărilor in grădini sau chiar pe plajă.

Oaspetii se pot relaxa in centrul spa in stil asiatic So sau se pot bucura de lectii de scufundări sau windsurfing. Clubul de golf Paradis se află la 30 de minute de mers cu masina de acest complex elegant.

Sofitel L'Imperial este la mai putin de 1 oră de mers cu masina de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam. Oaspetii au la dispozitie locuri de parcare gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie