Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Cove Boutique


Descriere

Situat direct pe o plajă privată, Paradise Cove Boutique Hotel, un hotel destinat exclusiv adulților, are o grădină tropicală luxuriantă cu piscină infinită. Oaspeții pot explora oceanul cu barca cu fund de sticlă.

Camerele au decor cald și mobilier din lemn. Toate includ o baie privată și o terasă sau balcon. Unele au vedere la golf. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat și aer condiționat.

Cele 4 restaurante servesc o varietate de preparate din bucătăria locală și internațională. Oaspeții pot lua masa intr-una dintre colibe mici pentru 2, ridicate pe piloni in mijlocul copacilor de cocos.

Sunt disponibile bărci cu pedale și caiace pentru a explora zona locală. Terenurile de tenis sunt disponibile gratuit. După o zi activă, Spa Cinq Mondes oferă o gamă largă de masaje și tratamente.

Grand Bay, cu viața de noapte vibrantă, este la 10 minute de mers cu mașina. Cap Malheureux este la numai 2,5 km de hotelul boutique Paradise Cove.

Cod vestimentar:
Decent la toate orele de masă, elegant la cină
Fără costume de baie și pareo in restaurante și baruri
Nu este scurt in restaurante și zone de bar la cină

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie