Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Meridien Ile Maurice


Descriere

Construit in grădini tropicale, acest complex hotelier oferă piscină mare si acces direct la o plajă privată, cu nisip alb.

Camerele sunt decorate in tonuri naturale deschise si au mobilier din lemn si aer conditionat. Toate unitățile de cazare au zonă de relaxare și baie cu cadă separată și duș. De asemenea, camerele oferă ventilator de tavan si TV prin satelit.

Centrul spa al complexului Le Méridien Ile Maurice oferă o varietate de tratamente corporale, inclusiv masaje balineze si terapii cu pietre vulcanice. Baia de aburi, sauna si cada cu hidromasaj pot oferi oaspetilor un plus de relaxare.

Acest complex Méridien oferă amatorilor de sport posibilitatea de a practica snorkelling, caiac, windsurfing si scufundări. De asemenea, oaspetii pot utiliza terenul de tenis sau sala de gimnastică bine echipată, puse la dispozitie de hotel.

Restaurantul 180° serveste specialităti exotice si internationale à la minute pentru micul dejun si cină. Cumin serveste preparate indiene. La Faya oferă preparate din bucătăria mediteraneană si vinuri rafinate.

Ile Maurice Méridien este la 16 km de litoralul orasului Port Louis, capitala statului Mauritius. Există parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie