Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

20 Degres Sud


Descriere

Hotelul 20 Degrés SUD oferă centru spa și de wellness, piscină incălzită in timpul iernii și 3 restaurante. Proprietatea pune la dispoziție unități de cazare luxoase și intime, situate pe o plajă privată, la gura stațiunii Grand Baie.

Toate suitele și camerele elegante oferă vedere la mare sau la grădină si au terasă și baie privată, prevăzută cu o cadă. De asemenea, suitele au piscină privată sau cadă spa.

Centrul spa al hotelului are 3 camere de masaj, hamam și o cadă spa. Restaurantele servesc o gamă largă de fructe de mare proaspete și preparate din carne. După-amiaza, oaspetii pot savura prăjituri de casă, ceai si cafea.

Hôtel 20 Degrés SUD este la doar 1 km de Pointe aux Canonniers. La Grădinile Botanice Sir Seewoosagur Ramgoolam puteti ajunge după o călătorie cu mașina de 20 de minute, iar Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 1 oră și 20 de minute cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie