Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Shangri Las Le Touessrok Resort Spa


Descriere

HOTEL DE LUX IN DESIGN ORIGINAL, DOTAT CU NOUL TEREN DE GOLF CU 18 GAURI, PRETABIL PENTRU JOCURI DE CAMPIONAT
Locatie: pe coasta de est, la citeva minute de Trou d’Eau Douce si la 10 minute de insula Ile aux Cerfs si de insula privata Ilot Mangenie (accesibil doar clientilor hotelului cu taxiul nautic). Pana la aeroport cca. 40 km.

Hotelul: designul de bun gust si serviciile deosebite scot in evidenta acest hotel de lux apartinind grupului “Leading Hotels of the World”. Din conceptul exclusiv fac parte: restaurantul principal, impartit in 8 bufete tematice (asiatic, european, italian, rotiseria, demipensiune = bufet de mic dejun si cina), apoi 2 restaurante a la carte (asiatic, indian), precum si restaurantele si barurile insulei de vis-à-vis, ca si 2 baruri, snack-service pe plaja, 2 bazine de inot (din care unul incalzit), bazine pentru copii ( incl.sezlonguri, umbrele de soare, prosoape la strand si bazin), frizerie, buticuri, “Club One” pentru tineri intre 12- 18 ani. Cu “Privilege Card” obtineti avantaje suplimentare. Seara de seara exista diverse distractii.

Camerele: 200 la numar, sunt toate orientate spre mare.
Deluxe cca. 53 mp: (68), luxoase, cu baie / dus /WC, uscator de par, halat de baie, minibar, canal TV / radio, DVD/CD- recorder, seif de valori, telefon, aer conditionat, acces internet, balcon sau terasa.
Junior Suite cca. 65-70 mp:( 125), ca si Deluxe, insa cu dotare deosebita a baii, automat de cafea / expresso, butler- service non stop. Mica insula Frangipani (apartinatoare hotelului), poate fi atinsa peste un pod de lemn.
Ocean Suite cca. 126 mp: (6), asemenea Junior Suite, situate pe insula Frangipani, cu sufragerie, dormitor si WC separat.

Sporturi: cele inclusive: schi nautic, surfing, navigatie, hobie cat, echipament de scufundare, canoe, hidrobiciclete, gimnastica acvatica, centru de fitness Matt Robrts, 4 terenuri de tenis cu proiectoare, boccia, voley, golf la St. Geran (9 gauri). Cele contra cost sunt: vaporasul – banana, organizarea de pescuit in larg, parasailing, scufundari (PADI / NAUI), inchirieri de biciclete, calarie ( la Coco Beach la cca .18 km. departare), excursii cu catamaranul, carucioare de golf pentru terenul cu 18 gauri, de pe Ile aux Cerf, proiectat de Bernhard Langer (cca.30 Euro) si terenul de golf de la Belle Mare Plage ( taxa cca. 90 Euro incl. caruciorul de golf, exclusiv transportul).

DERTOUR SPECIAL
Honeymoon Special
Celor aflati in luna de miere, le oferim o reducere de cca.50% din pretul de hotel al miresei. La fata locului primiti 1 Seafood Candelelight Dinner in restaurantul “Barlen’s” sau in camera , 1 sticla de sampanie, tricouri, 1 fotografie-suvenir precum si o farfurie cu fructe. Rugam folositi cazarile DJRH (Deluxe), DARH (Junior Suite), respectiv DAMH (Ocean Suite). Se pot combina cu avantajul rezervarii din timp, nefiind valabile intre 21.10.- 31.10..

Casatorie in paradis
Informatii complete si preturi cu privire la pachetul de nunta al One & Only Le Touessrok, veti gasi la pag. 17-19.

Vara Special pentru Junior Suite
Oaspetilor din aceste camere le oferim intre 1.5.-12.5.si 2.6.- 13.7. urmatorul special: prima persoana plateste pretul de singla conform tabelului iar a doua persoana primeste o reducere de 100% din pretul de hotel. Rugam folositi cazarea KAXH (Junior Suite). Nu se poate combina cu celelalte oferte de reduceri.

MORE INCLUSIVE
-Clientii Dertour primesc la sosire 1 sticla de sampanie si un cos cu fructe
-Se poate juca golf liber pe terenul cu 18 gauri.

Top pentru copii
-“Kids Only” (4-11 ani )
-Ingrijire zilnica de 12 ore
-Diverse activitati de timp liber


BEAUTY & WELLNESS
-Sauna si jacuzzi (la salonul de frumusete “Givenchy”)
-Masaj si procedee exclusive de infrumusetare (contra cost)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie