Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Shandrani Beachcomber Resort & Spa


Descriere

Situat in regiunea de sud virgina din Mauritius, Shandrani Beachcomber Resort & Spa este un complex primitor de patru stele, cu o atmosfera plina de viata. Amplasat pe o peninsula privata acoperita de parcul marin Blue Bay, Shandrani Beachcomber are trei plaje diferite de descoperit.

Facilitati camere

SUPERIOR ROOM 
Lumina naturala scalda aceasta camera cocheta si spatioasa. Griul si rosul adauga o nota de modernism decorului cald, neutru. 
Dormitorul, zona de lounge confortabila si terasa au mobilier din lemn de culoare deschisa, cu linii netede. Oaspetii se vor bucura de un sentiment de libertate si se vor bucura la maximum de privelistea frumoasa asupra gradinilor luxuriante din confortul terasei umbrite. Aceasta camera ofera confort si liniste.  
DELUXE ROOM 
Camerele Deluxe sunt calde si confortabile. Stilul este elegant si luminos si se potriveste perfect cu lemnul si albul. Decorul are o senzatie proaspata si garanteaza luminozitate si veselie prin nota de portocaliu. 
Noua pardoseala imita materialul nobil care este lemnul, care are propietatea de a fi cald si estetic. Perdelele luminoase au o nota moderna si induc o stare de relaxare. 
Dormitorul duce la o zona de lounge eleganta. Baia alaturata este dotata cu dus si cada. Spatioasa si moderna, camera Deluxe este ideala pentru cuplurile care calatoresc singure sau cu un copil (pana la 17 ani). 
DELUXE GROUND FLOOR 
Deluxe Ground Floor este modern si aerisit, invitand oaspetii intr-un refugiu relaxant. Notele de portocaliu si verde adauga culoare mobilierului elegant din lemn si interioarelo prin nuante calde de bej . 
Lumina naturala scalda camera, creand un sentiment liniste. Dormitorul se extinde pe o zona de lounge eleganta, o terasa umbrita si o gradina semi-privata, unde oaspetii se pot bucura de apusuri calde in confortul mobilierului de exterior. Baia privata spatioasa are un dus mare si o cada, precum si zone separate pentru el si ea. Aceasta camera este refugiul perfect pentru orice cuplu care se afla in vacanta in Mauritius. 
2-BEDROOM FAMILY APARTMENT 
 Apartamentul Family, situat la parter sau primul etaj, este modern si aerisit, avand doua dormitoare si doua bai dedicate, respecti, parintilor si copiilor. Designul modern, functional  ofera intimitate, dar si un spatiu unde poti petrece momente minunate in familie. Notele de portocaliu si verde lumineaza mobilierul elegant din lemn si interioarele in nuante calde de bej. Lumina naturala scalda incaperile creand un sentiment liniste. 
Dormitorul principal se extinde pe o zona de lounge eleganta, o terasa sau un balcon in aer liber mobilat confortabil, care invita oaspetii sa experimenteze stilul de viata autentic insular. Baia privata spatioasa are un dus mare si o cada, precum si zone pentru el si ea pentru un confort sporit. Un coridor discret duce la dormitorul confortabil pentru copii si la baia privata. 
Aceasta camera ofera un paradis fermecator de vacanta pentru familii. 
SENIOR SUITE 
Aceasta suita romantica este perfecta pentru cuplurile care isi sarbatoresc luna de miere. Camerele spatioase si o scara privata cu acces direct la plaja asigura intimitatea suprema. La intrarea in aceasta suita spatioasa, oaspetii vor descoperi zona de lounge luxoasa. 
Accentele rosii si violete inlatura clasicul, dand camerei o nota moderna. Parchetul elegant reflecta lumina naturala care se filtreaza prin ferestrele mari, creand o atmosfera luminoasa si aerisita. Patul king-size are vedere la balcon, unde oaspetii se vor bucura de o vedere uluitoare la plaja si la laguna stralucitoare. Dormitorul in plan deschis duce la baia opulenta, unde o cada somptuoasa si un dus mare deschis inspira rasfat pur. Suita Senior este combinatia perfecta intre modernitate si lux. 

Facilitati hotel

327 de camera, menaj zilnic, teren de golf, pe plaja, 4 restaurante si 2 baruri langa piscina, 2 piscine exterioare, club pentru copii gratuit, 6 terenuri de tenis in aer liber, umbrele de plaja, camere de masaj/tratament, terasa, receptie deschisa nonstop, WI-FI gratuit si parcare gratuita. 

 

Localizare

Daca te cazezi la Shandrani Beachcomber Resort & Spa din Blue Bay, vei fi la 0,1 km de Shandari Beach si la 14,1 km de Blue Bay Beach. Acest complex de 4 stele se afla la 14,1 km de Muzeul Mahebourg si la 15,9 km de Parcul Natural Le Val.  
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.