Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casuarina Resort& Spa (Grand Bay)


Descriere

Situat la 3,7 km de satul de coasta Grand Bay, Casuarina Resort & Spa Trou aux Biches, de 4 stele, ofera cazare confortabila intr-un cadru incantator, ziduri de piatra si acoperisuri de stuf inconjurate de o gradina luxurianta , cu o plaja privata in apropiere. Alei serpuite, intre arbori de casuarina si cocos, duc la camere si bungalouri. De asemenea, ofera doua piscine, bar si restaurant - cu vedere la mare. Avand o locatie la doar o scurta plimbare pe plaja publica Trou Aux Biches, hotelul este potrivit pentru familii si ofera camere spatioase plus mese, un loc de joaca si babysitting pentru oaspetii cu copii. Amplasat in fundalul unei gradini tropicale luxuriante, hotelul Casuarina este construit dupa un stil arhitectural maur de-a lungul plajelor cu nisip alb. Trou aux Biches este o destinatie turistica in dezvoltare, ideala pentru oamenii care cauta plaje mai bune decat Grand Bay in timp ce stau in apropiere pentru activitati si restaurante. Cu plaje stralucitoare cu nisip alb, umbrite de copaci si laguna protejata de vanturile predominante, hotelul ofera o vizibilitate buna. Este un loc grozav pentru inot, scufundari si snorkeling pentru a explora abundenta vietii marine.

Facilitati camere

Cele 106 camere si 14 casute de familie ale Casuarina Resort & Spa inconjoara vizitatorii cu frumusetea captivanta din Mauritius. Cazarea este o oportunitate de a va rasfata cu o priveliste frumoasa asupra lagunei Trou aux Biches si a gradinii tropicale a hotelului.
Casuarina Resort & Spa ofera 4 categorii de camere si anume: 80 camere superioare , 13 camere superioare cu vedere la ocean 1 suita si 15 bungalouri.
 

Facilitati hotel

Oferind o atmosfera de confort intr-un cadru incantator de pereti de piatra varuiti cu alb si acoperisuri de paie inconjurate de o gradina tropicala luxurianta, Casuarina pune la dispozitie tot confortul necesar pentru a va face sederea incantatoare. Va puteti bucura de sporturi acvatice, excursii sau relaxare la piscina si in centrul spa.
Personalul hotelului reproduce ospitalitatea traditionala mauritiana atat de particulara si reusesc astfel sa transforme sederea intr-o amintire incantatoare.

Localizare

Hotelul Casuarina, Mauritius, este situat in Trou aux Biches, pe coasta de nord-vest din Mauritius, la 5 km de orasul plin de viata Grand Bay si la 18 km de capitala Port Louis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.