Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG Pamplona Hotel


Descriere

Hotelul Pamplona se află la 100 de metri de plaja Playa de Palma și la 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Palma. Acesta oferă o piscină sezonieră in aer liber si un centru spa cu piscină interioară si sală de fitness.

Toate camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin satelit si terasă. Fiecare cameră include duș, articole de toaletă și minibar, iar cutia de valori este oferită la un cost suplimentar.

Centrul spa de la Hotel Pamplona include o saună si o cadă cu hidromasaj. In plus, oaspetii au la dispozitie masaje si o baie turcească. Printre alte facilități disponibile la hotel se numără un lounge cu paturi balineze.

Restaurantul hotelului oferă mese tip bufet, bucătărie deschisă si nopți tematice, iar oaspetii pot savura gustări pe terasă. De asemenea, hotelul are un bar interior si un bar la piscină.

Hotel Pamplona este echipat pentru a găzdui sportivi. Hotelul are un garaj pentru biciclete si un atelier de reparații. De asemenea, oferă masaje si tratamente.

Hotel Pamplona are receptie cu program nonstop si birou de turism. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele comune ale hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie