Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Rashu hiyaa este localizat in Maldives-Dhiffushi, la 232 m de centru. Cel mai apropiat aeroport international Male se afla la 35,6 km de hotel.

FACILITATI
Ofera un restaurant si o zona de plaja privata. Se ofera acces gratuit la internet WiFi.
Rashu Hiyaa pune la dispozitie biciclete gratuite. In plus, exista personal de divertisment si facilitati de sporturi nautice, iar oaspetii au la dispozitie un lounge comun. La proprietate sau in zona din jur puteti opta pentru diverse activitati, cum ar fi ciclism, pescuit si scufundari.

RESTAURANT
Oaspetii pot lua micul dejun la restaurant. Pentru pranz, restaurantul ofera preparate locale. Exista o mare varietate de restaurante, inclusiv Dream Corner, Cafe 420 si Sand Grill Restaurant.

CAMERE
Pentru cazare confortabila, turistii pot alege una dintre cele 6 camere din hotel. Turistii pot alege intre diferite tipuri de camere: twin, double. O gama larga de facilitati este oferita aici: birou, ceainic electric, cada spa, telefon, articole de toaleta gratuite, masa, tv cu ecran plat.
In camerele twin se ofera o camera hipoalergenica. Aici exista o multime de camere cu vedere la gradina, vedere la reper, aspect la oras si vedere la mare. Oaspetilor le sunt oferite facilitati speciale: terasa.
Camera dubla superioara cu balcon-(20 mp)-Aceasta camera dubla are balcon, aer conditionat si TV prin satelit.
Camera twin superioara cu balcon-(15 mp)-Aceasta camera twin ofera zona de relaxare, TV prin satelit si balcon.
Camera dubla Deluxe cu balcon-(15 mp)-Aceasta camera dubla are intrare privata, zona de relaxare si balcon.
Camera dubla Deluxe cu vedere la plaja-(15 mp)-Aceasta camera dubla este prevazuta cu aer conditionat, minibar si balcon.
Camera twin Deluxe cu vedere la plaja-(20 mp)-Aceasta camera twin ofera minibar, balcon si patio.
Camera twin Deluxe cu balcon-(20 mp)-Aceasta camera twin are zona de luat masa, balcon si patio.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie