Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ozen Reserve Bolifushi (ex.Jumeirah Vittaveli)


Descriere

Situata in partea linistita din sudul insulei, este cea mai exclusivista cazare - RESERVATIA Regala cu un „Sanctuar” principal si doua vile pentru oaspeti - cu vederi impresionante la Oceanul Indian. Bucurati-va de izolare si liniste suprema pentru a gazdui familia si prietenii.

Facilitati camere

Un sejur in oricare dintre cele trei categorii – Sunset Earth Pool RESERVE, Private Ocean RESERVE cu tobogan si Royal RESERVE – este plin de grandoare, izolare si rasfat. 
Puteti experimenta cele mai bune statiuni all-inclusive din Maldive si alege dintre 75 de vile opulente, situate deasupra apei si pe malul marii, 15 locuri de cazare emblematice si un Superyacht unic de lux. 
 
Vila pe plaja cu piscina: aproximativ 184m² cu exteriorul inclus (20), vile separate, foarte spatioase, incanta cu design neobisnuit. Toate vilele au baie semideschisa cu cada, WC, dus exterior separat si cada exterioara, uscator de par, dulap, halat de baie, TV, DVD player, telefon, internet WLAN gratuit, aer conditionat, minibar , aparat Nespresso, aparat de cafea/ceai si seif. Vilele au si o zona mare de gradina, cu piscina si sezlonguri, intr-o atmosfera privata. Vilele sunt situate pe primul rand spre plaja. 
 
Vila Sunset Beach cu piscina: (16) Vila Beach cu piscina, pe partea apusului. 
Vila pe apa cu piscina: aproximativ 200m² cu exteriorul inclus (23), Vila pe plaja cu piscina, pe stalpi de laguna, cu o terasa mare la soare, acces direct la mare si o vedere frumoasa la Oceanul Indian. 
 
Sunset Water Villa cu piscina: (16) Water Villa cu piscina pe partea apusului. 
Suita Ocean cu piscina: aproximativ 256m² cu exterior inclus (7), ca si Water Villa cu piscina, pe doua etaje. Suitele Ocean sunt situate separat in laguna si sunt accesibile numai cu barca. Serviciu de majordom personal inclus. 
 
Suita pe plaja cu doua dormitoare cu piscina: aproximativ 300 m² cu exterior inclus (7), ca o vila pe plaja cu piscina, pe doua etaje, cu un al doilea dormitor, precum si o terasa pe acoperis si serviciu de majordom personal 
 
 
  

Facilitati hotel

OZEN Reserve Bolifushi se afla pe Bolifushi si ofera cazare de 5 stele, precum si o plaja privata. De asemenea, ofera o sauna, room service nonstop si o piscina in aer liber. Exista o serie de facilitati la complex, cum ar fi check-in si check-out expres, inchiriere gratuita de biciclete si un centru spa de zi. Copiii vor avea parte de distractie constant, deoarece exista o sala de jocuri si un club pentru copii. De asemenea, ofera o terasa la soare cu vedere la mare. OZEN Reserve Bolifushi are 89 camere bine amenajate, care sunt dotate cu o varietate de facilitati esentiale pentru a asigura oaspetilor un sejur placut. Bauturile calde pot fi preparate cu ceai si cafea furnizate. Restaurantul de la OZEN Reserve Bolifushi ofera confortul mesei la fata locului, cu o varietate de mancaruri locale si asiatice din care puteti alege. Seara, oaspetii se pot relaxa in lounge barul confortabil. Oaspetii pot vizita si Insula Male. 
De la cine romantice la apus de soare si sesiuni de spa pentru cuplu, la distractie in familie la piscina si activitati zilnice de club pentru copii, optiunile sunt nelimitate pentru a face din aceasta vacanta pe care o doriti. Rezervatia OZEN Bolifushi (ex. Jumeirah Vittaveli Maldives) se afla amplasata intr-un loc elegant, oferind emotie intr-o frumusete nesfarsita. 

Localizare

Hotelul se afla pe insula Bolifushi. Aeroportul Male este la o distanta de aproximativ 17 km, la 20 de minute cu barca rapida sau la 35 de minute de mers cu masina. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.