Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oblu Select Sangeli (Sangeli Island)


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Oblu Select at Sangeli- All Inclusive este situat pe Atolul Malé Nord și are o piscină în aer liber. Acest complex de 5 stele pune la dispoziție vile și suite cu aer condiționat, complet independente, cu WiFi gratuit și baie privată. Restaurantul servește preparate la grătar. Toate unitățile de cazare ale complexului au zonă de relaxare şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare cameră de la OBLU SELECT at Sangeli include fierbător electric, iar unele oferă vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu birou. Regimul unic all inclusive premium se numește Serenity Plan. Serenity Plan include mese la 2 restaurante unice de fine-dining. Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet. One Banyan este o insulă dedicată exclusiv adulților, disponibilă pe tot parcursul zilei. The Rock este un bar de cocktailuri exclusivist, deschis seara. Proprietatea are o sală de sport cu dotări complete amplasată deasupra apei, o grădină cu facilități spa și un complex de wellness. De asemenea, există un centru de fitness. Printre activitățile care se pot desfășura în apropiere de Oblu Select at Sangeli- All Inclusive se numără canotajul.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Oblu Select at Sangeli- All Inclusive este situat pe Atolul Malé Nord și are o piscină în aer liber. 

Facilitati Hotel

Regimul unic all inclusive premium se numește Serenity Plan. Serenity Plan include mese la 2 restaurante unice de fine-dining.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet. One Banyan este o insulă dedicată exclusiv adulților, disponibilă pe tot parcursul zilei. The Rock este un bar de cocktailuri exclusivist, deschis seara. Proprietatea are o sală de sport cu dotări complete amplasată deasupra apei, o grădină cu facilități spa și un complex de wellness.

De asemenea, există un centru de fitness. Printre activitățile care se pot desfășura în apropiere de Oblu Select at Sangeli- All Inclusive se numără canotajul.

Personalul de la recepție poate ajuta oaspeții cu informații despre zona din jur.

Facilitati Camere

Acest complex de 5 stele pune la dispoziție vile și suite cu aer condiționat, complet independente, cu WiFi gratuit și baie privată. Restaurantul servește preparate la grătar.

Toate unitățile de cazare ale complexului au zonă de relaxare şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare cameră de la OBLU SELECT at Sangeli include fierbător electric, iar unele oferă vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu birou.

Beach Villa

Suprafața vilei: 

81 m²

Această vilă oferă fierbător electric, zonă de relaxare şi aer condiţionat.


Beneficii suplimentare: - minibar gratuit, reaprovizionat o dată pe zi; 

Water Villa

Suprafața vilei: 78 m²

Această vilă oferă intrare privată, aer condiționat și DVD player.


Beneficii suplimentare: - minibar gratuit, reaprovizionat o dată pe zi; 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.