Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirihi Island Resort


Descriere

Mirihi Island Resort este o mica si pretioasa bijuterie de nisip alb cu palmieri ale caror frunze se legana in briza blanda. Inconjurat de azurul nesfarsit al Oceanului Indian, Mirihi este una dintre cele mai mici statiuni din Maldive, permitand oaspetilor sa se bucure de sentimentul special de a fi pe propria lor insula privata. Fara televizor in vile, fara sporturi nautice motorizate, fara discoteci sau viata de noapte care sa va deranjeze cu muzica tare si zgomot, si nimic altceva care sa se interpuna intre voi si adevaratul sens al relaxarii si al beatitudinii, este o lume aparte, un rai al linistii.

Facilitati camere

Water villa
 
Construite pe piloni deasupra lagunei turcoaz, cu acces direct la reciful nostru plin de viata, cele 30 de vile pe apa (53 m2) sunt casa pasionatilor de snorkelling. Cu vedere la rasarit sau apus, aceste vile confortabile frumos proiectate sunt binecuvantate cu vedere nelimitata la oceanului albastru din intimitatea completa a terasei.
Toate vilele au fost proiectate de designer cu acelasi mobilier la standarde inalte, podele din lemn lustruit, paturi king-size sau twin, bai private cu vedere la Oceanul Indian prin usi de sticla, sistem muzical Bose cu conexiune Bluetooth, Wi-Fi gratuit de mare viteza, aparat Nespresso, seif personal si Villa Bar complet aprovizionat. Din motive de siguranta, varsta minima pentru copii este de 8 ani pentru Vila cu apa.
 
Beach villa
 
6 vile pe plaja proiectate cu gust (53 m2) sunt situate pe partea vest a insulei, cu acces direct la plaja cu pudra de talc. Inconjurate de frunzis tropical luxuriant si palmieri leganatide vant, aceste vile confortabile ofera intimitate completa si vederi de neegalat la ocean.
Aceste vile ofera acelasi standard inalt, cu mobilier atent selectionat, podele din lemn lustruit, paturi king-size sau twin, bai semi-deschise, sistem muzical Bose cu conexiune Bluetooth, WI-FI de mare viteza gratuit, aparat Nespresso, seif personal si Villa Bar complet aprovizionat. 
 

Facilitati hotel

Personalul este extrem de amabil si poate vorbi mai multe limbi. Iti pun intrebari despre sederea ta si doresc cu adevarat sa auda raspunsurile tale.
Datorita dimensiunii insulei, exista facilitati limitate. Exista o mica sala de gimnastica, un pavilion de yoga si un centru de scufundari unde puteti obtine echipament de snorkeling si placi cu vasle gratuite. La fel ca insula, centrul spa este foarte mic, cu doar doua sali de tratament. Unul dintre punctele de atractie este Muraka, restaurantul deasupra apei insulei, cel mai bun loc de pe insula pentru a privi apusul cu un mojito in mana.
 

Localizare

Mirihi Island Resort este situat pe o insulă tropicală retrasă din atolul Ari de Sud, la aproximativ 85 de kilometri sud de capitala Male'. O călătorie pitorească și uluitoare cu hidroavionul de 30 de minute de la Male vă va aduce aici. Această bijuterie de smarald are doar 350 de metri lungime și 50 de metri lățime, cu o plajă strălucitoare, mărginită de palmieri, de nisip fin și alb, moale ca pudra, invitându-vă să vă lăsați pantofii în urmă pe toată durata șederii. La doar câțiva metri de plajă, reciful vă așteaptă cu o mare varietate de viață marina.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.