Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kurumba Maldives (North Male Atoll)


Descriere

Kurumba Maldives se află pe o insulă tropicală privată din atolul Male Nord, având o plajă frumoasă cu nisip alb și cocotieri deosebiți. Fiind ușor accesibil de la aeroportul internațional și capitala Male, hotelul pune la dispoziție un serviciu de transfer nonstop, care oferă acces la aeroport în 10 minute cu o barcă rapidă. Acest hotel are camere cu acces gratuit la internet WiFi, 7 restaurante și 4 baruri. Complexul cuprinde 2 piscine cu apă dulce, în aer liber, 3 terenuri de tenis și centru de fitness. Veli Spa oferă o gamă largă de tratamente, inclusiv tratamente Dhivehi Beys deosebite, precum și tratamente moderne și tradiționale. Oaspeții pot opta pentru tururi de pescuit și de vizitare a mai multor insule, precum și excursii personalizate. Camerele și vilele de lux au terasă privată cu vedere la plajă. Toate camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu/satelit, canale prin cablu chinezești, seif și birou. Acestea includ frigider și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Băile private sunt dotate cu duș şi cadă. Dotările suplimentare oferite în unitățile de cazare includ o geantă de plajă, papuci și fierbător electric. Restaurantele de la Kurumba servesc preparate culinare dintr-o impresionantă și variată gamă de bucătării, precum cea japoneză, indiană și libaneză. Fez lounge oferă o selecție largă de narghilele, cocktailuri și gustări. Barul Athiri are vedere superbă la apus, iar la barul Kandu puteți asculta muzică live.

Localizare Hotel

Kurumba Maldives se află pe o insulă tropicală privată din atolul Male Nord, având o plajă frumoasă cu nisip alb și cocotieri deosebiți. Fiind ușor accesibil de la aeroportul internațional și capitala Male, hotelul pune la dispoziție un serviciu de transfer nonstop, care oferă acces la aeroport în 10 minute cu o barcă rapidă.

Facilitati Hotel

 Acest hotel are camere cu acces gratuit la internet WiFi, 7 restaurante și 4 baruri.

Complexul cuprinde 2 piscine cu apă dulce, în aer liber, 3 terenuri de tenis și centru de fitness. Veli Spa oferă o gamă largă de tratamente, inclusiv tratamente Dhivehi Beys deosebite, precum și tratamente moderne și tradiționale. Oaspeții pot opta pentru tururi de pescuit și de vizitare a mai multor insule, precum ș

Restaurantele de la Kurumba servesc preparate culinare dintr-o impresionantă și variată gamă de bucătării, precum cea japoneză, indiană și libaneză. Fez lounge oferă o selecție largă de narghilele, cocktailuri și gustări. Barul Athiri are vedere superbă la apus, iar la barul Kandu puteți asculta muzică live.i excursii personalizate.

Facilitati Camere

Camerele și vilele de lux au terasă privată cu vedere la plajă. Toate camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu/satelit, canale prin cablu chinezești, seif și birou. Acestea includ frigider și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Băile private sunt dotate cu duș şi cadă. Dotările suplimentare oferite în unitățile de cazare includ o geantă de plajă, papuci și fierbător electric.

 

Deluxe Bungalow

Dimensiune 74 m²

Bungalourile Deluxe sunt înconjurate de grădini tropicale. Acestea se află la câțiva pași de plaja cu vedere la ocean. Oferă verandă și pat de zi în aer liber, un dormitor spațios cu tavan înalt, o baie mare în plan deschis, duș interior și în aer liber, precum și o cadă de sine stătătoare.


Bungalourile includ 1 pat king-size sau 2 paturi de o persoană, în funcție de disponibilitate. Tipul de pat este oferit în funcție de disponibilitate. Poate găzdui 2 oaspeți suplimentari.

Garden Pool Villa

 

Dimensiune 

160 m²

Această vilă spațioasă are un dormitor mare, o cameră de relaxare și o verandă cu deschidere către plaja cu nisip alb. Curtea privată oferă o piscină/ cadă spa, în mijlocul unei grădini liniștite, cu șezlonguri și pat de zi cu acoperiș de stuf, ideal pentru relaxare.


Oaspeții cazați în vilele cu piscină beneficiază de mic dejun premium, oferit în localul Thila, precum și de cocktailuri după-amiaza, servite în barul Kandu. Poate găzdui 3 oaspeți suplimentari.

Beach Villa

 

Dimensiune 

103 m²

Această vilă spaţioasă este situată pe malul mării şi oferă 1 dormitor mare, o cameră de relaxare alăturată şi verandă. Are baie spaţioasă cu cadă şi duş, atât în interior, cât şi în aer liber, precum şi curte deschisă cu grădină, duş cu efect de ploaie şi o cadă spa în aer liber.


Oaspeţii cazaţi în vila privată cu cadă spa beneficiază de un mic dejun premium la Thila. Poate găzdui 3 oaspeţi suplimentari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.