Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JA Manafaru Maldives


Descriere

JA Manafaru se află pe o insulă privată din nordul Insulelor Maldive și pune la dispoziție vile pe plajă, de lux, cu piscine private in aer liber. Proprietatea pune la dispoziție un centru de scufundări PADI, 3 piscine suplimentare in aer liber și tratamente spa relaxante. Proprietatea este situată pe o plajă liniștită cu nisip alb, de peste 35 de hectare, accesibilă cu un zbor intern sau cu un transfer cu hidroavionul din Malé.

Toate unitățile de cazare spațioase au aer condiționat, TV cu ecran plat, aparat de cafea Nespresso, WiFi gratuit și piscină privată. Pune la dispoziție o gamă de vile situate pe plajă sau deasupra apei, cu vedere la răsărit sau la apus, piscină privată si baie privată. Unele includ cadă spa relaxantă, iar altele au dus cu efect de ploaie in aer liber. Pentru o vacanță cu adevărat specială există 3 resedinte personalizate pentru familii sau prieteni care călătoresc impreună.

Transferurile interne din Maldive au un program fix, iar călătoria durează 70-90 de minute (aproximativ) pană la atolul Malé (Aeroportul International Velana).

Ocean Grill este situat pe malul mării și servește preparate la grătar si fructe de mare. The Cellar, situat la subsol, oferă cine cu vin pentru cupluri. Alte opțiuni de luat masa includ mancăruri internaționale și preparate din bucătăria maldiviană la restaurantul Kakuni, pizza de casă la bistroul și piscina Andiamo de langă piscină, băuturi langă piscină și gustări la Infinity Pool & Bar. White Orchid Lounge are vedere incomparabilă la Oceanul Indian, cu un meniu de inspiratie asiatică si băuturi seara.

Oaspetii se pot relaxa pe plaja uimitoare sau in jurul a 3 piscine in aer liber, printre care și 1 piscină pentru copii. JA Manafaru pune la dispoziție activități de snorkelling. Proprietatea pune la dispoziție echipament gratuit de snorkelling. Oaspeții pot opta pentru sporturi nautice, cum ar fi scufundări, navigație, plimbări cu scuter acvatic și stand-up paddleboarding. Facilitățile suplimentare oferite de proprietate includ terenuri iluminate de tenis, masă de biliard, zonă de jocuri și studio de fotografie. CoolZone este locul de joacă/spatiul pentru copii. Calm Spa Sanctuary este situat intre bananierii antici, unde oaspeții se pot relaxa cu tratamente Elemis și masaje maldiviane. De asemenea, sunt disponibile cursuri de wellness, ședințe de yoga și o sală de fitness cu vedere fantastică la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.