Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emerald Maldives Resort & Spa Fasmendhoo Island


Descriere

Construit pentru a se imbina intr-o armonie perfecta cu mediul inconjurator, folosind materiale precum bambusul, pietrele naturale si frunzele Langhi Langhi si o atentie sporita asupra eficientei energetice si conservarea mediului, complexul combina peisajul tropical cu designul modern, creand o atmosfera eleganta, dat naturala si informala, oferind cadrul ideal pentru ca oaspetii sa construiasca experiente noi si memorabile. Situat pe atolul Raa, in partea de nord a arhipelagului Maldive, acest complex All-Inclusive Deluxe este inconjurat de 1,5 km de nisip alb moale, pe o insula privata luxurianta de 20 de hectare si are 120 de vile, dintre care 60 sunt situate pe insula si 60 direct pe mare.

Facilitati camere

Marina Beach with Pool
 
Suprafata totala: 187 mp
Piscina: 5x3 m
Vilele cu piscina pe plaja Marina sunt situate in fata portului privat al complexului si al locului de sosire cu hidroavionul. Fiecare vila are o piscina privata si o gradina privata chiar in extensia baii, un dormitor si terasa semi-acoperita.
 
Beach Villa
 
Suprafata totala: 176 mp
Vilele spatioase pe plaja au o gradina privata chiar in afara baii, un dormitor si terase semi-acoperite pentru a va relaxa dupa o zi lunga in Paradis.
 
Water Villa
 
Suprafata totala: 176 mp
Situat chiar pe debarcader, cu vedere la apa turcoaz, Water Villas ofera un dormitor cu baie si dressing si o curte interioara deasupra marii.
 
Jacuzzi water villa
 
Suprafata totala: 176 mp
Jacuzzi: 2x2 m
Jacuzzi Water Villas adauga confortul unui jacuzzi spatios dormitorului cu baie si dressing si o terasa deasupra marii.
 
Beach villa with pool
 
Suprafata totala: 187 mp
Piscina: 5x3 m
Vilele pe plaja cu piscina adauga o piscina privata in gradina privata din afara baii, un dormitor si terase acoperite si deschise, pentru a permite oaspetilor sa fie rasfatati cu un moment racoritor si privat oricand doreste.
 
Superior beach villa with pool
 
Suprafata totala: 310 mp
Piscina: 8x3 m
Ideale pentru oaspetii care cauta intimitate exclusiva, vilele superioare pe apa cu piscina au un dormitor mare cu baie si dressing, un lounge, o curte cu vedere la mare si o piscina privata.
 

Facilitati hotel

Acestea includ: masa pe plaja, masa in vila, club de copii, scufundari, sporturi nautice motorizate si fara monitiorizare, terenuri de tenis si paddle lectii private de tenis, excursii de snorkeling cu pisici de mare si broaste testoase, medical/detox spa, wellness/fitness spa, yoga spa, bazine de inot, capela de nunta.

Localizare

O calatorie pitoreasca cu hidroavionul de la aeroportul Malé va acoperi distanta in 40 de minute, evidentiind frumusetea insulelor si a marii turcoaz din Maldive. Alternativ, este disponibil si un zbor intern de 30 de minute catre Aeroportul Intern Ifuru (deosebit de convenabil pentru a conecta usor cu aeroportul Malé in cazul zborurilor internationale de seara), iar o plimbare de 30 de minute cu barca cu motor va completa calatoria pentru a ajunge la Emerald Maldives Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.