Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Halaveli (Halaveli Island)


Descriere

Complexul Constance Halaveli are vile spațioase, cu piscine de relaxare private și le oferă oaspeților o vacanță de lux pe o insulă. Include facilităţi complete de spa şi scufundări, 3 opţiuni de luat masa şi terenuri de tenis. Vilele sunt în plan deschis și au podea din lemn de esență tare, mobilier realizat frumos și vedere la vegetația din jur sau la lagună. Fiecare vilă este complet echipată, cu facilități precum TV cu ecran plat și WiFi gratuit. Pentru a se relaxa, oaspeții pot să beneficieze de un masaj la spa sau să meargă în excursii de pescuit și scufundări. Oaspeții se pot menține zilnic în formă la centrul de fitness. Restaurantul JAHAZ serveşte preparate internaţionale şi este disponibil pentru mic dejun şi cină. Printre alte opțiuni de luat masa, puteți să savurați fructe de mare proaspete la MEERU și mâncăruri asiatice la JING.

Localizare Hotel

 
Constance Halaveli Maldive este un loc fermecat in atolul Ari de Nord, în care se află apa turqoise și nisipul  fin alb imbratisate de frunzișul verde bogat. Cazeaza-te intr-o locuință luxoasă la Constance Halaveli și bucură-te de insula privată din Atolul Ari de Nord din Maldive.

Facilitati Hotel

Complexul Constance Halaveli are vile spațioase, cu piscine de relaxare private și le oferă oaspeților o vacanță de lux pe o insulă. Include facilităţi complete de spa şi scufundări, 3 opţiuni de luat masa şi terenuri de tenis.

Pentru a se relaxa, oaspeții pot să beneficieze de un masaj la spa sau să meargă în excursii de pescuit și scufundări. Oaspeții se pot menține zilnic în formă la centrul de fitness.

Restaurantul JAHAZ serveşte preparate internaţionale şi este disponibil pentru mic dejun şi cină. Printre alte opțiuni de luat masa, puteți să savurați fructe de mare proaspete la MEERU și mâncăruri asiatice la JING.

 

Facilitati Camere

Vilele sunt în plan deschis și au podea din lemn de esență tare, mobilier realizat frumos și vedere la vegetația din jur sau la lagună. Fiecare vilă este complet echipată, cu facilități precum TV cu ecran plat și WiFi gratuit.

 

Water Villa

Dimensiune 100 m²
 
Această cameră twin oferă aer condiționat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.