Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amari Havodda Maldives


Descriere

Oferind piscină în aer liber, piscină pentru copii și facilități pentru sporturi nautice, Amari Havodda Maldive este situat în Thinadhoo, în regiunea atolului Gaafu. Complexul pune la dispoziție o terasă și un centru spa, precum și 5 opțiuni de luat masa. De asemenea, include un teren de volei pe plajă și un centru FIT. Fiecare cameră de la acest complex este dotată cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și cu o zonă de relaxare unde vă puteți destinde. În cameră veţi găsi un fierbător electric. Toate camerele au baie privată cu o cadă și bideu, precum și cu halate de baie. Sunt disponibile articole de toaletă gratuite, papuci şi un uscător de păr. Amari Havodda Maldive oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeții se pot bucura de o partidă de tenis. Amari Havodda are, de asemenea, o grădină cu plante medicinale. Proprietatea poate aranja excursii cu barca. Zona este populară pentru snorkelling și scufundări. Opțiunile de luat masa includ Amaya Food Gallery, care servește o selecție de delicii asiatice, Ember Robatayaki, care servește fructe de mare la grătar, și Pizza Kaage, unde oaspeții pot lua mese ușoare și pizza la pachet. Barul Iru este un bar pe plajă, unde puteți savura cocktail-uri, băuturi și gustări pot fi savurate la barul Thari, în timp ce soarele strălucește și la barul de la piscină.

Facilitati Hotel

Oferind piscină în aer liber, piscină pentru copii și facilități pentru sporturi nautice, Amari Havodda Maldive este situat în Thinadhoo, în regiunea atolului Gaafu. Complexul pune la dispoziție o terasă și un centru spa, precum și 5 opțiuni de luat masa. De asemenea, include un teren de volei pe plajă și un centru FIT.

Oaspeții se pot bucura de o partidă de tenis. Amari Havodda are, de asemenea, o grădină cu plante medicinale. Proprietatea poate aranja excursii cu barca. Zona este populară pentru snorkelling și scufundări.

Opțiunile de luat masa includ Amaya Food Gallery, care servește o selecție de delicii asiatice, Ember Robatayaki, care servește fructe de mare la grătar, și Pizza Kaage, unde oaspeții pot lua mese ușoare și pizza la pachet. Barul Iru este un bar pe plajă, unde puteți savura cocktail-uri, băuturi și gustări pot fi savurate la barul Thari, în timp ce soarele strălucește și la barul de la piscină.

 

Localizare Hotel

Amari Havodda Maldive este situat în Thinadhoo, în regiunea atolului Gaafu.

 

 

Facilitati Camere

Fiecare cameră de la acest complex este dotată cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și cu o zonă de relaxare unde vă puteți destinde. În cameră veţi găsi un fierbător electric. Toate camerele au baie privată cu o cadă și bideu, precum și cu halate de baie. Sunt disponibile articole de toaletă gratuite, papuci şi un uscător de păr. Amari Havodda Maldive oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

 

Vilă Deluxe

Dimensiune 

95 m²

Oferind vedere la ocean, vila de pe plajă pune la dispoziție TV cu ecran plat și DVD player. Aceasta are o terasă privată cu șezlonguri. Baia privată este în aer liber, cu duș cu efect de ploaie și cadă separate.

 

Vilă Sunset pe plajă, cu piscină

Dimensiune 

121 m²

Oferind o piscină privată, vila de pe plajă cu piscină pune la dispoziție vedere la ocean, TV cu ecran plat și DVD player. Aceasta are o terasă privată cu șezlonguri. Baia privată este în aer liber, cu duș cu efect de ploaie și cadă separate.

 

Vilă deasupra apei

Dimensiune 

77 m²

Având acces direct la ocean, vila situată deasupra apei oferă vedere la ocean, TV cu ecran plat și DVD player. Baia privată este în aer liber, cu duș cu efect de ploaie și cadă separate.


Vă rugăm să rețineți că în această vilă nu este permis accesul copiilor cu vârsta sub 12 ani.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.