Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eira do Serrado Hotel & SPA


Descriere

Găzduit de o proprietate retrasă inconjurată de păduri sălbatice, Eira do Serrado oferă vedere la Valea Măicuțelor și la satul pitoresc Curral das Freiras. Hotelul asigură un centru de wellness cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, sală de fitness, saună și baie turcească, precum și activități in aer liber.

Camerele hotelului Estalagem Eira do Serrado au un balcon privat cu vedere uimitoare la zona naturală din jur. Toate sunt amenajate cu podea din lemn, baie privată și TV.

Oaspetii se pot bucura de preparate din bucătăria insulei Madeira la restaurantul hotelului. pot savura băuturi alcoolice și răcoritoare intr-unul dintre cele mai vizitate puncte de belvedere al insulei.

Facilitățile hotelului includ o sală de jocuri cu biliard. Există și un magazin de cadouri care vinde lucrări de artizanat tradițional din satul pitoresc Curral das Freiras.

Estalagem Eira do Serrado se află la 12 km de Funchal. Hotelul poate aranja servicii de transfer la cerere și oferă parcare privată gratuită.

Familiile apreciază in mod deosebit această locație. I-au dat scorul 9,2 pentru un sejur cu copiii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie