Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberotel Makadi Beach


Descriere

Acest complex de 5 stele este situat pe o plaja privata cu nisip din Madinat Makadi i ofera camere moderne cu TV prin satelit i balcon privat. Printre facilitatile disponibile se numara o piscina in aer liber i terenuri de tenis. Oaspetii isi pot petrece ziua pe uimitorul teren de golf cu 18 gauri Makadi, unde exista i un magazin Pro Shop complet aprovizionat.


Toate camerele de la Iberotel Makadi Beach sunt prevazute cu aer condiionat, minibar i seif personal. Unele camere ofera vedere panoramica la Marea Rosie, iar altele au vedere la gradina.


Oaspetii se pot simti supli i frumosi cu ajutorul centrului spa, care ofera tratamente revigorante i revitalizante, masaje, programe de relaxare i servicii de infrumusetare, disponibile la un cost suplimentar. Oaspetii pot lua parte la cursuri de polo pe apa i gimnastica acvatica la piscina incalzita in aer liber. De asemenea, oaspeii se pot bucura de windsurfing, scufundari, snorkelling i echitatie, la un cost suplimentar. La un cost suplimentar se ofera serviciu de babysitting.


Complexul are 4 restaurante, inclusiv un restaurant oriental, un restaurant la piscina i un restaurant pe plaja. Cele 4 baruri ofera o mare varietate de bauturi, printre care cocktailuri exotice, si sucuri proaspete de fructe.


Proprietatea pune la dispozitie un serviciu periodic de transfer cu autobuzul de la/la Aeroportul Hurghada, care se afla la aproximativ 30 km nord de hotel. Acest serviciu este oferit la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.