Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Plaza


Descriere

Hilton Hurgada Plaza 5 stele - Hurgada - Egipt


Prezentare oficiala hotel:nbsp; https://www.hilton.com/en/hotels/hrghitw-hilton-hurghada-plaza/


Hotelul Hiton Plaza este renovat complet in anul 2019, situat pe o plaja privata, la 5 minute de centrul orasului Hurghada si la 15 minute cu masina de aeroport.


Relaxare: hotelul pune la dispozitie o piscina exterioara pentru adulti, in timp ce copii se pot distra in bazinul cu apa de mica adancime. Pe langa acestea, hotelul pune la dispozitie (contra cost), ca facilitati de petrecere a timpului in aer liber, un teren de volei de plaja, teren de tenis, schi nautic, iahting, caiac, snorkeling si scufundari subacvatice. In interior, clientii se pot bucura de o sala de fitness, tenis de masa, darts, yoga si aerobic.nbsp;
Facilitatile SPA sunt disponbile, contra cost, iar ofertele sunt sunt diverse: centru SPA, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusetare si terapii prin masaj.


Mentiune importanta: in contextul generat de epidemia Covid 19 este posibil ca anumite facilitati si activitati sa fie restrictionate sau indisponibile.


Servicii de masa: all inclusive; hotelul dispune de 3 restaurante, un bar si un lobby bar. Un mic dejun continental sau a la carte garanteaza o zi buna de dimineata. La amiaza si seara se poate alege intre mese de tip bufet, meniu fix si a la carte. La cerere, pot fi pregatite feluri de mancare dietetice, mese fara gluten si feluri de mancare vegetariene. Locul de cazare ofera un sortiment de bauturi alcoolice si nealcoolice.nbsp;


Servicii pentru copii: bazin pentru copii, loc de joaca supravegheat pentru copii, patut bebelusi (la cerere, gratuit), meniuri adaptate pentru copii, camere de familie.
Localizare: Hotel Hilton Plaza este situat pe plaja privata, la 5 minute de centrul orasului Hurghada.


Facilitati hotel : Hotel Hilton Plaza a fost modernizat recent (in anul 2019). Hotelul isi intampina clientii cu ospitalitate intr-o unitate de 8 nivele cu un lift si 495 de camere de nefumatori. Receptia din zona de primire este deschisa la orice ora. Facilitatile mai cuprind si o garderoba, o camera de bagaje, un seif, un schimb valutar si un bancomat. In spatiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofera clientilor acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se da o mana de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comoditati pentru persoanele in scaun cu rotile. Clientii pot hoinari sau face cumparaturi la un magazin de suveniruri si in alte magazine. O parcare este disponibila in functie de necesitate pentru cei ce calatoresc cu masina personala. Printre celelalte oferte se numara un serviciu de paza nonstop, un serviciu de ingrijire a bebelusilor contra cost, asistenta medicala, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spalatorie, un coafor, serviciile unui valet si un autobuz propriu pentru naveta.nbsp;


Facilitati camere: Hotelul dispune de 495 de camere si sunt dotate cu aparat de aer conditionat si un sistem de incalzire. Majoritatea spatiilor de cazare au vedere catre mare. Camerele dispun de un pat King Size si de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii. De asemenea, sunt dotate cu un seif, un minibar si un birou. In chicineta se afla un frigider, un minifrigider si un aparat pentru cafea si ceai. Clientii se bucura de mult confort si datorita setului de calcat. In plus, exista un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit si Wifi. In camera, turistii vor gasi ziarul cotidian. Baia dotata cu bideu, uscator de par si halate de baie. Se ofera spre rezervare 4 camere adaptate pentru scaun rulant. Pentru familiile cu copii sunt disponibile camerele de familie.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.