Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dana Beach Resort Albatros


Descriere

Hotel Dana Beach 5* - Hurghada, Egipt

Prezentare oficiala hotel:nbsp;https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/dana-beach-resort/nbsp;

Dana Beach Resort este un hotel luxos de 5* pe malul marii, lider printre hotelurile Pickalbatros, cu o nota suplimentara in stil, confort si servicii, imbinand peisajul luxuriant cu piscine si lagune stralucitoare.

Cea mai apropiata plaja: Hotelul este pozitionat pe plaja.

Relaxare: Inotul, scufundarile si surfingul sunt printre cele mai populare sporturi nautice, pe langa, desigur, relaxarea si bucurarea soarelui pe plaja privata sau la una dintre piscinele mari. Exista, de asemenea, calarie, calarie cu camila, handbal, baschet, volei, tenis, mini golf, barci cu pedale, aerobic, gimnastica acvatica, polo pe apa, biliard, boccia si darts.nbsp;Pentru cei care iubesc dansul, statiunea ofera lectii de dans pe burta. In acele zile mai putin aventuroase, oaspetii se pot Bucura de sauna, baie de aburi, jacuzzi sau un tratament de masaj. Fitness Club si Spa au tot este nevoie pentru a se atinge obiectivele de fitness. Un colt de lectura se gaseste in hol.

Servicii de masa: All inclusive.

Servicii pentru copii: Hotelul ofera facilitati speciale pentru copii, cum ar fi un loc de joaca si piscine pentru copii. Kids Club a conceput programe pentru copii incantatoare si pline de distractie. Un babysitter este disponibil la cerere si contra cost.

Localizare: Situat intr-un loc primordial cu vedere la Marea Rosie si la doar 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Hurghada, acest complex de vis de 5* se intinde pe o suprafata de 181.000 m.

Facilitati hotel: Complex hotelier elegant, cu servicii variate, dotat cu: plaja privata cu nisip, 4 piscine exterioare (3 piscine pentru adulti cu sectiune pentru copii, 1 piscina speciala pentru copii, piscine incalzite in timpul iernii), tobogane (7 tobogane pentru copii), sezlonguri si umbrele gratuite la piscine si pe plaja, diferite sporturi (polo pe apa, gimnastica acvatica, aerobic, darts, boccia), terenuri de sport (volei pe plaja, terenuri de tenis cu zgura - illuminate - contra cost, teren de sport multifunctional, minigolf), sala fitness, programe de animatie si de divertisment in timpul zilei si seara, wifi in lobby si in camere - contra cost, biblioteca, lift in cladirea principala.

Facilitati camere: Cele 835 de camere, inclusiv apartamente (de la 20 mp) au balcon si majoritatea au vedere la mare. Camerele frumos amenajate - toate cu telefon, TV prin satelit, seif, mini-bar, aer conditionat si baie cu dus cu efect de ploaie.

Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:
Camera standard: acest tip de camera are o terasa spatioasa care ofera un spatiu destul de mare pentru relaxare.nbsp;

Camera superioara: Aceste camere sunt decorate intr-un stil modern si ofera confort si lux cu semnatura Pickalbatros. Aceste camere au o vedere frumoasa, cu o terasa sau un balcon placut.

Camera superioara cu vedere Sea view: aceasta camera ofera o privelistie uluitoare asupra Marii Rosii de la balcon precum si de mult spatiu pentru a ramane confortabil in eleganta camera superioara.

Suite: caracterizate cu un designul unic cu tesaturi pretioase, interioare sofisticate si o vedere uluitoare la mare de pe terase.

Family Room: este cea mai buna alegere pentru familiile cu copii. Ofera niste privelisti superbe ale apusului de soare.

Luxury Villa Sea View: Aceasta vila are 3 dormitoare - 2 separate de zona principala si incepand de la holul de intrare, fiecare cu o baie si un dormitor si la etajul superior cu o zona de living suplimentara, dressing si o camera mare baie cu dus si cada cu hidromasaj.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.