Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVES BEACH RESORT


Descriere

Caves Beach Resort Hurghada


Prezentare oficiala hotel: https://cavesresort-hurghada.com/

Cladirile sunt decorate sub forma de roci, iar mobilierul si infrastructura creeaza impresia ca ati fost eroul filmului despre oamenii antici Flinstons. Cu toate acestea, calitatea facilitatilor si nivelul de servicii din hotel nu au nicio legatura cu Epoca de piatra.


Localizare: Hotelul este situat la 18 km de aeroport, pe plaja privata, in apropierea magazinelor, la 10 km de centrul statiunii Hurghada in districtul Al Ahyaala, la 8 km El Gouna, la 17 km de New Marina (noul port de agrement) si la 24 km de Grand Aquarium Hurghada.


Masa: Hotelul pune la dispozitie maii multe restaurante: Flintstone Restaurant (specific international), Dinos Beach Restaurant (deschis pentru pranz), Bettys Restaurant (a la carte, salate si sandvisuri), Bam Bam Restaurant (Grill House, numai pentru cina), Pebbles Tappayaki Restaurant (cu specific japonez, numai cina este servita). Masa este all inclusive


Facilitati hotel: Hotelul dispune de un total de 385 de camere. Detine o receptie non-stop precum si un bancomat langa hotel, un restaurant principal, discoteca, diverse baruri, asistenta medicala, room service, un serviciu de spalatorie (contra cost) si o scena de spectacol, precum si magazine mai mici. Wi-Fi este disponibil in zonele publice (contra cost). In afara celor 2 piscine (1 incalzita in timpul iernii), prosoape, umbrele si sezlonguri gratuite la piscine si pe plaja. Resortul detine un centru fitness cu acces gratuit, incluse in pret: volei pe plaja, aerobic, biliard, tenis de masa, animatie, gimnastica, intrarea la Lava Disco. Contra cost: scufundari, wind surfing, snorkelling.


Facilitati camere: Camerele standard au aproximativ 40 mp, cu vedere spre mare sau gradina, balcon, baie proprie, uscator de par, minibar, seif (gratuit), TV/satelit, telefon, aer conditonat individual, acces wi-fi (contra cost), curatenia in camere si schimbarea prosoapelor se face zilnic.
Double Standard Pool Caves - minim 2 persoane / maxim 4 persoane
Double Standard Sea View Caves - minim 2 persoane / maxim 4 persoane









Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.