Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beach Albatros


Descriere



Localizare

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Aeroportul Hurghada este situat la doar 9 km de hotel, iar centrul oraşului se află la 20 de minute de mers cu maşina. Beach Albatros Resort oferă parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Situat chiar pe plajă, acest complex de 4 stele are camere spaţioase cu balcon, 9 baruri, un restaurant cu tematică marocană și un parc acvatic cu 11 piscine în aer liber, dintre care 6 încălzite. Oaspeţii au la dispoziţie un centru spa și un centru de scufundări. Restaurantul principal al complexului Beach oferă mese tip bufet cu specialităţi egiptene şi internaţionale. Beach Albatros Resort are un restaurant tematic şi un snack bar. Oaspeţii pot savura băuturi la cele 5 baruri ale complexului. Pe plajă, oaspeţii pot face snorkelling şi caiac-canoe. În plus, este disponibil un teren de volei. Beach Albatros Resort are un teren de tenis şi minigolf. Oaspeţii pot juca biliard sau darts în sala de jocuri. Seara, aceștia se pot bucura de karaoke sau pot dansa în clubul de noapte.

Facilitati Camere

Camerele complexului Beach Albatros au aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi vedere la Marea Roşie sau la grădinile amenajate. Toate unitățile au baie privată cu articole de toaletă şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.