Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ali Pasha El Gouna


Descriere

Imbinand arhitectura Egiptului cu facilitătile moderne, hotelul de tip boutique Ali Pasha are vedere la Marea Rosie si portul de agrement Abu Tig. Include o piscină in aer liber si o saună cu salon de masaj.

Prevăzute cu aer conditionat, camerele hotelului Ali Pasha au ferestre in stil arăbesc cu vedere la zonă. Veti aprecia atmosfera orientală sic si contemporană in acelasi timp, gratie facilitătilor precum TV prin satelit si baie privată.

Oaspetii pot degusta preparate traditionale Tandoori la restaurantul indian Tandoor. Plimbandu-vă pe tărmul mării din El Gouna veti descoperi diferite restaurante, precum si numeroase baruri si cluburi de noapte.

Amplasat la 22 km de Hurgada si de aeroportul international, hotelul se află la 5 minute de mers cu autobuzul de transfer de centrul orasului El Gouna. Există facilităti de echitatie, precum si un teren de golf, in imediata apropiere a hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.