Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS PALACE RESORT HRG


Descriere



Localizare:

Hotelul este situat pe plaja sa privată, la 20 minute de centrul orașului si la 7km distanta de aeroport. A fost construit în anul 2008 si dispune de 620 camere. Distincția acestui luxos complex de 5 stele constă în arhitectura sa deosebita, ospitalitatea si facilitatile cu care isi intampina turistii.


 

Facilitati hotel:

Hotelul ofera clientilor sai recepție 24h, lobby, 6 restaurante, 4 baruri, internet (in zonele publice), centru Spa, fitness gym, piscine, teren de tenis, biliard, echitație, jacuzzi in piscina exterioara, tenis de masa, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, polo pe apa, discoteca (bauturile sunt contra cost), program de animatie, darts si boccia, parcare, room service, spălătorie, frizerie, magazine, schimb valutar, teren tenis și inchiriere rachete tenis, saună, baie cu aburi, masaj, jacuzzi, mini-golf, biliard, windsurfing, centru de diving, 5 tobogane de apa, salon de infrumusetare, mini-club si loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, plaja proprie cu nisip si pietricele, ponton. Se recomanda încaltaminte speciala.

Facilitati camere:

Camerele, spatioase si elegant amenajate, sunt prevazute cu Tv satelit, telefon, mini-bar și seif, balcon sau terasă. baie cu uscator pentru par si produse de toaleta, seif, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie