Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS CITADEL RESORT


Descriere



Localizare:

Albatros Citadel Sahl Hasheesh Resort, cu arhitectura sa excepțională si cu o atmosferă boema, îmbrățișează un port de agrement, unde toti oaspetii de pot bucura de un mic sat mediteranean .Un hotel unic, cu o plajă privată extinsă la 1,6 km lungime si 3 lagune în interiorul unui recif uimitor.  

Este situat la doar 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada.

Facilitati hotel:

Hotelul, elegant si modern, ofera recepție 24h, zona de lobby, 6 restaurante, 5 baruri, centru Spa, sala fitness, 3 piscine exterioare, loc de joacă pentru copii, mini club copii 4 – 10 ani, tenis de masă, Jacuzzi, Wi-Fi gratuit, parcare, centru de schimb valutar, cameră bagaje, spectacole divertisment, mini-market, tenis, spălătorie, billiard, sporturi nautice, saună, baie de aburi, masaje, Wi-Fi in receptie, shuttle catre oras, bancomat, plaja privata amenajata.

Facilitati camere:

Cu vedere la Marea Roșie, cele 514 camere spațioase și amenajate luxos sunt complet echipate cu aer condiționat, baie cu cadă sau duș, telefon cu linie directă, TV cu ecran plat/ satelit, mini-bar, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, seif și uscător pentru păr.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie