Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Flora Al Barsha este situat intr-o locatie excelentă pe Sheikh Zayed Road, in cartierul Al Barsha, langă celebrul Mall of the Emirates. Proprietatea se află la cativa pasi de o statie de metrou, fiind situată central fată de destinatiile principale ale orasului, precum Ski Dubai, Jumeirah Beach Residence, zona economică liberă Jebel Ali, motiv pentru care reprezintă o alegere ideală atat pentru sejururi de agrement, cat si pentru oamenii de afaceri.

Printre cele 186 de camere spatioase si elegant decorate ale hotelului se numără camere clasice, Deluxe, Premiere, camere comunicante si suite, complet utilate, cu interior elegant, paturi king-size sau twin, baie privată, TV LED Smart Full HD de 46 inch si acces gratuit la conexiune WiFi de mare viteză.

Sala de gimnastică a Hotelului Flora Al Barsha are dotări complete si include o baie de aburi si facilităti de saună, o sală de fitness, o baie marocană si o piscină cu sistem de reglare al temperaturii. Centrul spa si de wellness Serenity din cadrul Hotelului Flora Al Barsha oferă o gamă largă de tratamente spa de intinerire, precum si o gamă largă de optiuni de masaj si servicii de infrumusetare, intr-un cadru linistit si relaxant.

La hotel oaspetii pot savura preparate cu specific variat la micul dejun tip bufet si preparate mediteraneene, din fructe de mare si din bucătăria amritsari, in regim à la carte. De asemenea, este pus la dispozitie un lounge cu program nonstop, unde se oferă o varietate de cafele de calitate superioară si un meniu à la carte care include produse de patiserie si sandvisuri exclusiviste.

Locatia ideală a Hotelului Flora Al Barsha permite oaspetilor să ajungă la numeroase atractii turistice din imediata apropiere, precum plaja Jumeirah, situată la 10 minute de mers cu masina, Dubai Miracle Garden si Global Village, unde se poate ajunge cu masina in 20 de minute. Cel mai apropiat aeroport de Hotelul Flora Al Barsha este Aeroportul International Dubai, situat la 30 de minute de mers cu masina. Hotelul oferă si un serviciu de transfer gratuit la plaja Kite, cu plecare de la hotel la ora 09:15 si intoarcere la ora 12:15.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie