Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Conrad Dubai Hotel


Descriere

Situat in centrul cartierului financiar si comercial din Dubai, Conrad Dubai oferă unități de cazare mobilate elegant. Hotelul are vedere panoramică la Golful Arabic si la Bulevardul Sheikh Zayed, precum si piscină in aer liber si sală de gimnastică.

Toate unitățile de cazare au decor elegant și modern. Suitele includ living separat, sistem audio surround Bose®, iPod docking station si aparat de cafea Nespresso®. Baia este dotată cu TV cu ecran plat, cadă si duș cu efect de ploaie.

Oaspeții pot savura preparate dintr-o mare varietate de bucătării, de la cele internaționale, oferite la Ballarò, la o selecție largă de vinuri și meniul parizian modern la Cave. Bliss 6 Urban Oasis oferă opțiuni culinare sănătoase. La cerere, sunt disponibile facilități Conrad Spa. Barul-restaurant coreean Kimpo servește mancăruri tip street food, amintind de atmosfera zonelor depozitelor unde Brooklyn intalnește Seoul.

Dubai World Trade Centre este la 2 minute de mers pe jos, iar Aeroportul Internațional Dubai se află la 20 de minute de mers cu mașina de Conrad Dubai. La hotel se oferă parcare cu valet gratuită. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la plaja La Mer (15 minute de mers cu mașina).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.