Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Season


Descriere

Bucurati-va de o experienta unica, intr-un cadru elegant, plin de liniste si ospitalitate, unde confortul traditional arabesc se imbina perfect cu confortul modern, oferindu-va un sejur de neuitat.

Localizare
Hotelul The City Seasons 4* din Dubai este situat in apropiere de Mall-ul din Deira si statia de metrou si la cateva minute distanta de mers cu masina pana la Aeroportul International din Dubai si principalele zone comerciale.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de 3 restaurante cu specific, New Season – restaurant cu specific international cu bucatarie asiatica si arabeasca, Al Nawras – restaurant cu specific pescaresc si Al Nakheel Lobby Lounge, unde se pot servi ceaiuri si prajituri. Pe acoperisul hotelului se afla o sala de fitness, pisicina si Jacuzzi. Hotelul dispune de asemenea de sala de conferinta si un centru spa.

Facilitati camere
Hotelul are un numar total de 180 camere ce sunt dotate cu un pat king size fie doua paturi twin, baie spatioasa cu cada, acces la internet, telefon, TV flat screen, mini bar, seif, uscator de par, papuci si halat de baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.