Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Premiere Hotel Apartments


Descriere

City Premiere Hotel Apartments este un turn cu 43 de etaje situat pe strada Sheikh Zayed. Hotelul este situat in apropiere de Dubai Exhibition Centre, Dubai International Financial Centre și World Trade Centre. Stația de metrou Business Bay se află la doar 2 minute de mers pe jos. Burj Khalifa și Dubai Mall sunt la 5 minute de mers cu mașina de hotel. Proprietatea oferă piscină in aer liber, WiFi gratuit și recepție deschisă non-stop.

Hotelul pune la dispoziție 271 de apartamente de lux, cu aer condiționat și design modern. Oaspeții beneficiază de articole de toaletă și serviciul zilnic de menaj. Fiecare apartament are zonă separată de living/de luat masa și bucătărie dotată complet, cu aragaz cu capac, mașină de spălat cu uscător incorporat, frigider, prăjitor de paine, fierbător electric și cuptor cu microunde. Cele mai multe apartamente oferă balcon.

Restaurantul Café Premiere deschis non-stop servește mesele de mic dejun tip bufet, pranz și cină. Oaspeții beneficiază de room service non-stop. Patio Pool Café oferă mese ușoare și băuturi răcoritoare.

Hotelul pune la dispoziție piscină in aer liber, sală dotată complet de sport, cu antrenor certificat, saună și baie de aburi. Serviciul de transfer cu autobuzul la/de la Dubai Mall și Jumeirah Beach este disponibil gratuit.

Mall of the Emirates, Burjuman Mall și Ibn Battuta Mall sunt la 15-30 de minute de mers cu mașina de hotel. Dubai Marina este la 17 km de hotel, iar Aeroportul Al Maktoum se află a 46 km. Terminalele 1, 2 și 3 al Aeroportului Dubai sunt la doar 24 km de hotel. Oaspeții beneficiază de parcare privată, cu valet, gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie