Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bvalgari Resort Dubai este amplasat pe o insula in forma de cal de mare din Golful Jumeira. Resortul are vedere la ocean si este o oaza de lux situata la cateva minute de continent. Insula este conectata la coasta centrala a Dubaiului prin intermediul unui pod de 300 de metri. Fiecare camera sau suita are dressing si balcon privat. In cadrul resortului, turistii au parte de exeriente culinare deosebite datorita celor 7 locuri in care pot lua masa. Sunt disponibile multiple facilitate de relaxare, cum ar fi o piscina interioara mare de 25 m, un hamam, un centru fitness precum si un centru spa.
Superior Room: Camerele de acest tip au o dimensiune de 55 mp si beneficiaza de un pat king size sau de doua paturi queen size. Baile au dus sau cada de dus, iar camerele au balcon privat.
Deluxe Bech View Room: Camerele Deluxe cu vedere la plaja au 55 mp. Fiecare camera are balcon privat, perfect pentru a admira imprejurimile statiunii. Camerele au un pat king size sau doua paturi queen size, cada de dus.
Premium Ocean View Room: Aceste camera au 55 mp si se bucura de privelisti uimitoare asupra Golfului Persic. Camerele sunt luminoase, au tavan inalt, ferestre mari, un pat king size sau doua paturi queen size.
Junior Suite: Se distinge de restul categoriilor de camere prin intermediul livinfului spatios si a zonei lounge. Suita are 80 mp si o priveliste uimitoare asupra Dubaiului, unde oaspetii pot vedea cel mai inalt turn din lume sau se pot bucura de privelistea asupra Golfului Arabiei. Balconul de dimensiuni spatioase se poate transforma intr-un al doilea living, de unde oaspetii pot admira privelistea incantatoare oferita de apus.
Deluxe Suite: Acest tip de camera are o suprafata generoasa de 105 mp si ofera un dormitor matrimonial mare si un balcon. Privelistea este asupra Dubaiului sau asupra Golfului Persic.
The Bvlgari Suite: Suita are suprafata de 120 mp, o zona de living spatioasa, o baie superba din marmura, o baie pentru femei si un spatiu de lucru confortabil. Suita are o terasa uimitoare si vedere complete la mare, facilitate de luat masa in interioe si in aer liber.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie