Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Address Dubai Marina


Descriere

Address Dubai Marina are legătură directă cu centrul comercial Dubai Marina, iar plaja se află in apropiere. Proprietatea are o piscină infinită la etajul 4 și oferă posibilitatea de a lua masa in aer liber. Există un bar la piscină, iar oaspeții pot admira vederea la Dubai Marina și mai departe. Există și o piscină pentru copii.

Camerele de la Address Dubai Marina au aer condiționat și sunt amenajate in culori naturale calde, cu mobilier din lemn. Toate camerele oferă WiFi gratuit, TV cu ecran plat, stație de andocare pentru iPod, minibar și facilități pentru cafea și ceai.

Este disponibil room-service non-stop. Avand vedere la portul de agrement, restaurantul Mazina este deschis pe tot parcursul zilei și oferă un meniu divers, cu mancăruri orientale, arabe și europene. Nezesaussi Grill este un restaurant cu temă sportivă, care servește mancăruri originale pe tema Tri Nations și o selecție de hamei la sticlă. Pentru viața de noapte există Shades; amenajat in jurul unei piscine infinite, acest lounge chill-out oferă preparate inovatoare in aer liber, inspirate din bucătăria mediteraneeană și a Orientului Indepărtat.

Centrul spa de la Address Dubai Marina oferă o varietate de tratamente faciale și corporale pe bază de uleiuri esențiale ecologice. Centrul de fitness are saună, antrenori calificați și băi de aburi. Pentru cei mici, clubul Qix Kids oferă o gamă largă de activități de divertisment și educaționale, cum ar fi PlayStation, pereți de escaladă, jucării și lucru manual. De asemenea, există un program zilnic de filme, povestiri, dans și muzică.

Address Dubai Marina se află la 5 minute de mers cu mașina de zonele Dubai Media City, Dubai Internet City și Zona Liberă Jebel Ali. Plajele din Golful Arabiei sunt la 5 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.