Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollon Hotel Apartments


Descriere

Complexul Apollon Hotel Apartments, amplasat intr-o grădină mare, ințesată de copaci și flori, este administrat de o familie. Acesta pune la dispoziție o piscină in aer liber și un snack bar langă piscină. Plaja din Platanes se află la 500 de metri.

Studiourile și apartamentele, dotate cu aer condiționat, se deschid spre un balcon cu vedere la grădină, la piscină sau la mare. Fiecare oferă seif și TV. Baia privată include un uscător de păr.

Snack barul de langă piscină al complexului Apollon oferă mese ușoare și băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei. Oaspeții au la dispoziție un mini-market, amplasat convenabil, chiar in complex.

Complexul oferă acces la internet Wi-Fi in toate zonele sale publice. Printre facilitățile disponibile se numără o piscină pentru copii și o sală de jocuri cu table de darts, mese de biliard și mese de ping-pong.

Apollon Apartments se află la 50 de metri de o tavernă. Complexul este situat la 5 km de orașul Rethymno. Ieșirea de pe autostradă către Heraklion se găsește la doar 100 de metri. Oaspeții au la dispoziție o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.