Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PAPI


Descriere

Descriere: Hotelul Papi este ideal pentru familiile cu copii, fiind localizat pe plaja, la o scurta plimbare fata de centrul statiunii Malgrat de Mar. La doar cativa metri distanta de locul de cazare se afla restaurante, baruri si magazine. Hotelul consta intr-o cladire principala cu 4 etaje, precum si o cladire anexa cu 6 etaje, avand 231 de camere.
Localizare: Hotelul Papi se afla situat la de 80 de km de aeroportul din Barcelona.
Plaja: Hotelul Papi se afla la mai putin de 100 m distanta de plaja.
Dotari camere: Hotelul Papi are camerele dotate cu balcon, baie cu uscator de par, telefon direct, aer conditionat, seif (cu plata), TV satelit, minibar.
Facilitati hotel: Hotelul Papi ofera clientilor receptie 24 de ore, salon, schimb valutar, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, parcare, camera pentru bagaje, 2 piscine cu apa de mare dintre care cea mai mare cu cascada si jacuzzi si separare prentru copii, restaurante si baruri.
Facilitati pentru copii: Hotelul Papi ofera copiilor program de animatie, miniclub, aquapark cu tobogane, fantani si cascade.
Clasificare oficiala: 3 stele
Pagina web: https://hotelpapi.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.