Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA PROMENADE


Descriere

Descriere HOTEL AQUA PROMENADE:
Hotelul, situat chiar pe malul marii in statiunea Pineda de Mar, este o varianta potrivita de cazare atat pentru familiile cu copii cat si pentru cuplurile care cauta o vacanta romantica. Construit in anul 1992, renovat in 2006, face parte din lantul hotelier AQUA HOTELS.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL AQUA PROMENADE:
Hotelul are o amplasare exceptionala, pe promenada principala, vizavi de plaja Pineda si la numai 100 de metri de centrul statiunii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 65 km.

Plaja:
Plaja publica cu nisip se afla la 50 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Aqua Promenade are un corp de 5 etaje si dispune de 172 de camere luminoase, confortabile, dotate cu toate facilitatile necesare pentru a va putea bucura de o vacanta reusita: aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar (contra cost), detector de fum, serviciu de desteptare, baie cu uscator de par.

Facilitati HOTEL AQUA PROMENADE:
Hotel Aqua Promenade dispune de un restaurant unde se servesc in stil bufet preparate din bucataria internationala si un cafe bar. Aqua Hotel Promenade ofera o gama variata de facilitati si servicii gratuite menite sa asigure o sedere confortabila si relaxanta: piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, receptie deschisa non stop, 2 lifturi, programe de animatie si divertisment cu spectacole, show-uri live si dans, vestiar cu dusuri si prosoape, camera de bagaje. Contra cost veti putea beneficia de sala de fitness, masaje, jocuri mecanice, parcare, internet, tenis de masa, servicii de spalatorie, servicii medicale.

Facilitati copii:
Hotel Aqua Promenade este recomandat atat tinerilor cat si familiilor cu copii. Cei mici se pot bucura de o piscina pentru copii, teren de joaca, programe de animatie, miniclub ( 4- 10 ani). Exista de asemenea si o mini discoteca pentru copii. La cerere, gratuit, in limita disponibilitatilor, hotelul ofera in camere si un patut pentru infanti.

Web: www.aquahotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.